Hurghada - Hotel Shams Safaga ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Shams Safaga ****

Poloha: Rozlehlý hotelový komplex skládající se z hlavní budovy a několika bungalovů situovaných v krásné upravované zahradě leží přímo u široké písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Od centra Safagy je hotel vzdálen cca 5 km, vzdálenost od letiště činí cca 55 km, nákupní možnosti jsou v dosahu 500 m od hotelu.

Pláž: Hotel se nachází přímo u široké písečné pláže s barovým servisem a sprchami (lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma). Hosté mohou využít bohaté nabídky vodních sportů jako potápění, surfování a šnorchlování (za poplatek). Ve vzdálenosti asi 200 m od břehu se v moři nachází krásný korálový útes.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu s bohatou nabídkou pokrmů místní i mezinárodní kuchyně, během dne se podává káva se zákusky a zmrzlinou. Nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a směnárnou, několik restaurací, bary, obchůdky, diskotéka, kavárna a internetový koutek. V areálu se nachází sluneční terasa, členitý venkovní bazén s vodopádem a s oddělenou částí pro děti. Lehátka a slunečníky se poskytují bezplatně. Dětem je také k dispozici dětské hřiště. Ve společných prostorách hotelu jsou bezbariérové přístupy. O zábavu se stará tým zkušených hotelových animátorů. Pro milovníky aktivního odpočinku je k dispozici fitness, plážový volejbal, tenisový kurt, squash, basketbal, minigolf, stolní tenis, billiard nebo fotbal, služby maséra, saunu a jacuzzi. Lze také využít hotelový autobus, který jezdí v pravidelných intervalech do centra Hurghady.

Vybavení pokojů: Příjemně zařízené klimatizované standardní, dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek pro děti mají vlastní sociální zařízení (koupelnu se sprchou a toaleta), telefon, trezor, lednička, televizor se satelitním příjmem a minibar za poplatek. Některé pokoje mají balkon nebo terasu, za příplatek ubytování v bungalowech.