Slovinsko na kolech

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slovinsko na kolech

Vyjeďte s námi k nejkrásnějším slovinským jezerům, které leží v hlubokém údolí obklopeném Julskými Alpami. Slovinsko vás nadchne nekonečnou zelení. Většinu rozlohy země pokrývají hory a kopečky, takže si přijdou na své i náročnější cyklisté.

Program: 1. den: Odjezd v brzkých ranních hodinách. Dopoledne se vydáme na stoupání přes Sorišku do Bohinjského sedla a odtud k Bohinjskému jezeru, kde budete mít individuální volno, které můžete využít k pěší túře k vodopádu Savice nebo si udělat výlet lanovkou na Vogel, odkud budete mít celé údolí jako na dlani. Večer odjezd na ubytování.

2.den: Po snídani odjezd k Bledskému jezeru. Projedeme soutěsky Vintgar a Pokljuka. Pokračovat budeme na nejvyšší slovinské silniční sedlo Vršič, které nabízí krásné výhledy. Dalším cílem bude pramen řeky Soči. V podvečer odjezd do Prahy. Návrat kolem půlnoci.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 00:15 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
BENEŠOV – 01:00 HOTEL BENICA, ULICE KE STADIONU
TÁBOR – 01:45 ČERPACÍ STANICE OMW, ULICE SOBĚSLAVSKÁ
ČESKÉ BUDĚJOVICE – 02:45 PARKOVIŠTĚ U HUSOVY TŘÍDY, PROTI VSTUPU NA VÝSTAVIŠTĚ

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ.

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků na 32 osob, pokud ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu není uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dnů před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.