Polynézie - Tahiti - Papeete - 11 Dnů / 10 Nocí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: vlastní Strava: plná penze

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Polynézie - Tahiti - Papeete - 11 Dnů / 10 Nocí

Od břehů Tahiti až po ostrovní safari na Mooree

Ubytování: různé

Dvoulůžková kajuta

Program zájezdu

1. den: Tahiti - Moorea (3h)
Přivítání a nalodění v poledne. Oběd na palubě a tříhodinová plavba ostrov Moorea. Zakotvení v zátoce Vaiara, před největší písečnou pláží Moorei. Noc na palubě.
2. den: Moorea - Opuhonu - Raiatea (8h00)
Plavba do zátoky Opuhonu. Možnost exkurze na Halfday safari s průvodcem. Cesta po „ananasové stezce“, návštěva polynejských archeologických nalezištích. Odpoledne: vodní aktivity, šnorchlování u Tiki, plavání s rejnoky Manta. Při západu slunce se vydáte na jedenáctihodinovou noční plavbu na ostrov Raiatea.
3. den: Raiatea
Příjezd na snídani na jižní stranu Raiatei. Vodní aktivity: šnorchlování, jízdy na kajaku, plavání. Odpoledne proplutí lagunou Raiatea do zátoky Faaroa, člunem proplujete řeku Faraoa. Zakotvení a přenocování u motu.
4. den: Raiatea - Tahaa
Dvouhodinová plavba do Uturoe, hlavní vesnice Raiatei. Nákupy nebo procházky přes horu Tapioi kde se Vám naskytne překrásný výhled. Oběd s panoramatickým výhledem, krátká plavba do laguny Motu Tautau. Vodní aktivity, plavání, jízdy kajakem, procházky po pláži.
5. den: Tahaa - Bora Bora (4h00)
Čtyřhodinová plavba na Bora Bora. Oběd v kotvišti Motu Tapu. Odpoledne potápění se žraloky a návštěva jedné z nejkrásnějších lagun Jižního Pacifiku. Přenocování na palubě.
6. den: Bora Bora
Plavání s rejnoky Manta. Snídaně a krátká plavba na Motu Taurere. Procházky po pláži a jízdy na kajaku. Možnost Tahitského grilování u privátního motu. Odpoledne plavba slavnou lagunou Bora Bora. Večer a noc na pláži Matira.
7. den: Bora Bora - Raiatea (4h00)
Po snídani čtyřhodinová plavba na ostrov Raiatea. Oběd na palubě. Volné odpoledne: námořní aktivity, plavání, šnorchlování. Možnost navštívit farmu na černé perly.
8. den: Raiatea - Tahaa (1h30)
Nákupy na místním trhu ve vesnici Uturoa, na ostrově Raiatea. Možnost prohlídky ostrova s průvodcem. Krátka plavba na motu Ceran. Robinsonův den s vodními aktivitami: jízdy na kajaku a koupání.
9. den: Tahaa - Huahine (4h00)
Brzký odjezd na Huahine, čtyřhodinová plavba. Příjezd do zátoky Bourayne okolo poledne. Volné odpoledne na pláži Ana Iti. Možnost večeře v lokální restauraci s polynejskou show.
10. den: Huahine - Raiatea (4h00)
Po snídani krátká plavba do vesnice Fare. Návštěva vesnice a šnorchlování. Možnost prohlídky archeologických nalezišť, vanilkových plantáži nebo návštěvy posvátných úhořů, vše s průvodcem. Po obědě čtyřhodinová plavba na ostrov Raiatea. Příjezd na posvátný ostrov při západu slunce.
11. den: Raiatea
Odjezd v 8:00 z hlavního mola v Uturoe.

Program se může měnit bez varování podle meteorologických či bezpečnostních podmínek.