Paříž - Paříž s návštěvou zámku Versailles

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Paříž - Paříž s návštěvou zámku Versailles

Paříž s návštěvou zámku Versailles

Vžijte se do atmosféry velkolepého Versailles a představujte si honosné bály konané za Ludvíka XIV. Zatoulejte se do zámeckých zahrad plných krásných uliček a fontán, nebo se nechte oslnit jedinečnými výhledy na Paříž.

Cena obsahuje

  • doprava autobusem
  • 1x ubytování v hotelu** s vlastní koupelnou
  • 1x kontinentální snídaně
  • cestovní pojištění vč. covid-19
  • pojištění storna
  • vjezd do Paříže 300 Kč (12 €)
  • služby průvodce
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • pobytová taxa včetně parkování 10 € /os./noc
  • vstupy v rámci programu


Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR: Odjezd z ČR v odpoledních hodinách.
2. den: Romantická Paříž: Přijedete na předměstí Paříže , kde vás čeká krátká autobusová projížďka kolem muzea Musée d'Orsay , Bourbounského paláce nebo Invalidovny . Tady si uděláte krátkou zastávku k fotopauze u hrobky Napoleona Bonaparta. Následně se dopravíte k Eiffelově věži , kde dostanete čas vystoupat až do nejvyššího patra. Jakmile se potěšíte výhledem na město, zamíříte k lodičkám na Seině. Projedete se podél nábřeží a pak zamíříte k Champs-Élysées , která končí u Vítězného oblouku . Tady využijete osobního volna na nákupy v přilehlých boulevardech nebo k odpočívání v zahradách u pravé pařížské kávy. Absolvujete krátkou procházku od náměstí Svornosti přes chrám La Madeleine do Tuilerijských zahrad . Ve večerních hodinách odjezd na hotel.
3. den: Zámecké Versailles: Odjedete do Versailles a prozkoumáte barokní rezidenci Ludvíka XIV. Uvidíte známou Zrcadlovou síň a nevynecháte ani nádherné zahrady v okolí zámku, ve kterých najdete spoustu fontán, soch, romantických zákoutí a uliček. Během víkendu je navíc možnost spatřit sochy "v pohybu" a nádherné představení vodního muzikálu. Následně přejedete do Paříže. Navštívíte muzeum Louvre , kde se kromě jiného můžete podívat i na da Vinciho známý obraz Mona Lisa. Jestliže vás muzea nelákají, zůstaňte ve Versailles a podrobněji prozkoumejte Velký a Malý Trianon nebo vesničku Marie Antoinetty a následně se dopravíte do Paříže individuálně. Přejedete do čtvrti Montparnasse , kde vystoupáte na Tour Montparnasse . Zdejší vyhlídka se nachází ve 210 metrech a je odtud nejkrásnější výhled na noční Paříž s blikající Eiffelovkou. V případě zájmu se můžete zúčastnit tříchodové večeře, která není povinná. Ve večerních hodinách následuje odjezd do ČR.
4. den: Příjezd do ČR: Příjezd do ČR v dopoledních hodinách.