Londýn, Windsor, ateliéry Harry Potter - Londýn s návštěvou Windsoru a ateliérů Harryho Pottera

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Londýn, Windsor, ateliéry Harry Potter - Londýn s návštěvou Windsoru a ateliérů Harryho Pottera

Londýn s návštěvou Windsoru a ateliérů Harryho Pottera

Navštivte největší obydlený zámek na světě - Windsor, který je bývalým sídlem anglických králů. Propadněte se do světa čar a kouzel ve filmových ateliérech, kde se natáčel Harry Potter, a poznejte krásy úchvatného Londýna.

Cena obsahuje

  • doprava autobusem
  • 2x ubytování v hotelu*** s vlastní koupelnou
  • 2x kontinentální snídaně
  • trajekt (Calais - Dover a zpět)
  • služby průvodce
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • pobytová taxa včetně parkování 5 £ /os./noc
  • vstupy v rámci programu


Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR: Odjezd z ČR v dopoledních hodinách.
2. den: Calais, Londýn: Přijedete do přístavu Calais . Následuje plavba trajektem přes kanál La Manche do Londýna. Zamíříte do části Westminster , kde budete mít prostor se svézt a pokochat výhledy na město z výšky kola London Eye . Spatříte budovu Parlamentu se zvonem Big Ben . Pěšky se projdete po Westminster Abbey i Downing Street , kde má rezidenci ministerský předseda. Nevynecháte ani St. James Park a královský Buckinghamský palác . Dále zamíříte na Leicester square , náměstí Piccadilly Circus a k Hyde Parku . V rámci volna můžete vyrazit za nákupy na Oxford Street nebo navštívit Muzeum voskových figurín Madame Tussauds. Večer odjezd na hotel.
3. den: Windsor, ateliéry Harryho Pottera: Vydáte se na zámek Windsor , který je největším obydleným zámkem na světě a bývalým sídlem anglických králů. Poté se přesunete k ateliérům Harryho Pottera , kde budete moci nasávat kouzelnou atmosféru Bradavic. Večer odjezd na hotel.
4. den: Londýn - Tower, Greenwich: Vydáte se prozkoumávat krásy Londýna . Projdete se kolem pevnosti Tower , kde jsou uložené královské korunovační klenoty . U Toweru se setkáte s tzv. “Beefeatry”, strážci pevnosti. Můžete navštívit i muzeum zbraní a určitě se nezapomeňte zajít podívat k symbolu Londýna - Tower Bridge , kde je zakotvený i známý křižník HMS Belfast . Procházkou se dostanete k Southwarské katedrále . Po cestě minete divadlo Globe , kde mimo jiné působil i Shakespeare. Dojdete ke Katedrále sv. Pavla , druhé největší katedrále na světě. Projdete se až ke Covent Garden , který je známý jako obchodní a zábavní centrum. Výlet zakončíte na Trafalgar Square . Čeká vás také výlet lodí po Temži z části Westminster až ke Greenwich , kde se nachází observatoř, kterou prochází slavný nultý poledník. Uvidíte plachetnici Cutty Sark nebo se vydáte do Námořního muzea. Následuje volno. Večer odjezd zpět do ČR.
5. den: Příjezd do ČR: Návrat do ČR.