Alanya - Asia Beach Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Asia Beach Resort

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: soukromá písečná pláž přímo u hotelu. Osušky, matrace, slunečníky a lehátka zdarma. K dispozici plážový bar.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 2 a la carte restaurací (nutná rezervace) 5 barů, diskotéka, kavárna, wifi na recepci zdarma, 3 venkovní bazény, 1 dětský bazén, menší aqua park, miniklub, dětské hřiště, skluzavky, SPA centrum, fitness, prádelna, pronájem chůvy, lékař, půjčovna aut.

Sport a zábava: Aktivity: Animační a večerní programy pro děti i dospělé, šipky, stolní tenis, aerobik, kulečník, stolní hry,volejbal v bazénu, vodní pólo,plážový volejbal, fitness, sauna, turecké lázně, masáže, vodní sporty na pláži za poplatek.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Asia Beach Resort: Nový, moderně zařízený hotel s vlastní písečnou pláží a ultra all inclusive servisem nacházející se asi 3km od centra města Alanya. Vhodné i pro procházky mimo areál. Letiště Antalya vzdálené kolem 130km

Destinace: Alanya
se nachází ve východní části Turecké riviéry a uchvátilo svým půvabem i samotnou Kleopatru. Je to velice oblíbené historické letovisko, dříve sídlo pirátů, dnes oblast, kde se o Vás postarají jako nikde jinde. Místy hrubší písek, podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu, pečuje o chodidla unavených turistů. Zvláště je pak oblíbená Kleopatřina pláž, která se může pyšnit oceněním modré vlajky Evropské unie za spokojenost návštěvníků. Asi stominutový transfer z letiště je ukončen pohledem na město, kterému už z dálky dominuje mohutná středověká pevnost, z jejichž širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Zachovalé hradby měřící až šest kilometrů svádí pohledy turistů hlavně v noci. Čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech, plavba člunem v krápníkových jeskyních, to vše je důvod, proč poznat Alanyi. Beznadějně zamilovaný Antonius daroval tuto část země Kleopatře jako svatební dar. Věřte, že i Vám přinese Alanya něco, na co se nezapomíná.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE: snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den k dispozici svačiny, zmrzliny či palačinky. Možnost občerstvení i během noci. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů včetně některých importovaných 24 hodin denně.

Ubytování: hotel *****

Standarní pokoje s možností jedné přistýlky či rodinné pokoje s palandami jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, LCD televizorem, wifi zdarma, telefonem, minibarem (při příjezdu doplněn nealko nápoji, dále pak vodou), trezorem, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, balkonem.