Side - OZ Side Hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - OZ Side Hotel

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Písčitá pláž s pozvolným vstupem je vzdálena 800 metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. K dispozici zdarma hotelový transfer na pláž.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, lobby bar, úschovna zavazadel, internetový koutek, venkovní bazén se skluzavkami, opalovací terasa, dětský bazén, bar u bazénu, dětské hřiště, turecké lázně, sauna, masáže (za poplatek)

Sport a zábava: Aktivity: Stolní tenis, šipky, kulečník, Spa centrum, vodní sporty na pláži.

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

OZ Hotel: Nově zrekonstruovaný a oblíbený hotelový resort je situován na klidném místě v letovisku Side, asi 800 metrů od pěkné písčité pláže (hotel zajišťuje pravidelnou kyvadlovou dopravu zdarma). Nákupní možnosti a zábavu mají hosté jen několik metrů od hotelu, případně v živějším letovisku Side (obchody, bary, restaurace, diskotéky, historické památky, turistické atrakce, půjčovny automobilů a motocyklů, sportoviště). Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno zhruba 65 kilometrů.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Stravování: all inclusive

Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení v baru u bazénu. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby od 10:00 do 22:00.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, telefonem, SAT / TV, koupelnou se sprchou nebo vanou, WC, fénem, minibarem (za poplatek), balkonem nebo terasou.