Výlet do Brugg

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Výlet do Brugg

Navštivte s námi město, které navozuje pocit, že se v něm zastavil čas. Naleznete tu kamenné budovy pocházející ze středověku, malebná zákoutí a kanály, které uhranuly i Winstonu Churchillovi. Posedět můžete ve stylových kavárnách nebo se projet loďkou po kanálech.
Ujít si nesmíte nechat ani gastronomický požitek v podobě čokoládové pralinky, vafle nebo piva, které má mnohdy až bizarní příchuť.

Program: 1.den: Odjezd ve večerních hodinách.

2.den: Dopoledne příjezd do města Bruggy, kde navštívíte historické náměstí Markts pyšnící se barevnými štítovými domy. Dále navštívíte náměstí Burg s bazilikou Svaté krve, která dostala svůj název podle nejposvátnější relikvie, která se uvnitř nachází – ampule, která údajně obsahuje kapky Ježíšovy krve a vody. Dále uvidíte Justiční palác Gerechtshof, gotickou radnici Stadhuis nebo 83 metrů vysokou věž Belfried, odkud je nádherný výhled na celé město. Chybět nebude ani návštěva gotického kostela Panny Marie, který ukrývá Michelangelovo sousoší Madony s dítětem. Případní zájemci mohou navštívit muzeum čokolády, hranolek nebo absolvovat romantickou plavbu po kanálech. V podvečerních hodinách odjezd do ČR.

3.den: Příjezd v dopoledních hodinách.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA - 19:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
BEROUN - 19:45 ČERPACÍ STANICE OMV
PLZEŇ - 20:30 ZASTÁVKA MHD ČERNICE
ROZVADOV - 21:30 ČERPACÍ STANICE MOL, SVATÁ KATEŘINA


ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.