Alanya - Saphir hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Alanya - Saphir hotel

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Příjemná písečná pláž s molem přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.

UBYTOVÁNÍ

Dvoulůžkové pokoje v hlavní budově s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny centrálně ovládanou klimatizací, balkonem, TV/SAT, telefonem, minibarem (naplněn při příjezdu nealko nápoji a vodou, doplnění je za poplatek), trezorem (za poplatek), koupelnou s vanou/sprchou, fénem. Možnost ubytování v prostornějších a novějších pokojích Deluxe ve vilkách s bočním výhledem na moře, ve kterých je navíc set pro přípravu kávy a čaje.

STRAVOVÁNÍ

ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne ve vypsaných časech svačiny, zmrzliny, sladké pečivo, půlnoční občerstvení formou minibufetu. Neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a vybraných importovaných nápojů v době od 10:00 do 24:00, podle otevírací doby jednotlivých barů, v disco baru do 02:00 hodin. 1 x za pobyt možnost večeře v a la carte restauraci bez příplatku – nutná předchozí rezervace.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, wifi připojení v areálu hotelu (zdarma), hlavní restaurace, 2 a´la carte restaurace (turecká a italská - jednou za pobyt večeře zdarma), několik barů, 2 venkovní bazény, vnitřní bazén, dětský bazén, vodní skluzavky (3 u bazénu a 2 na molu na pláži) spa centrum (za poplatek), vířivka, fitness centrum, hřiště na plážový volejbal, diskotéka.

AKTIVITY

Sauna, turecké lázně, masáže (za poplatek), pára, vířivka, animační programy pro děti a dospělé, plážový volejbal, basketbal, minifotbal, šipky, stolní tenis, tenisový kurt (osvětlení a vybavení za poplatek), miniklub, vodní sporty na pláži (za poplatek), potápěčské centrum (za poplatek).

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Saphir hotel: Velmi oblíbený hotel leží přímo u písečné pláže s molem, z něhož vede skluzavka přímo do moře. V hotelovém areálu čítajícím 55 000 m² je možnost ubytování v hlavní budově nebo ve vilách. Nachází se v oblasti Konakli asi 15 km od města Alanya, kam se dostanete místní dopravou. Letiště je vzdáleno cca 110 km.

Destinace: Alanya
se nachází ve východní části Turecké riviéry a uchvátilo svým půvabem i samotnou Kleopatru. Je to velice oblíbené historické letovisko, dříve sídlo pirátů, dnes oblast, kde se o Vás postarají jako nikde jinde. Místy hrubší písek, podle pověsti dovezený až z dalekého povodí Nilu, pečuje o chodidla unavených turistů. Zvláště je pak oblíbená Kleopatřina pláž, která se může pyšnit oceněním modré vlajky Evropské unie za spokojenost návštěvníků. Asi stominutový transfer z letiště je ukončen pohledem na město, kterému už z dálky dominuje mohutná středověká pevnost, z jejichž širokých bašt se otevírá pohled na překrásnou Kleopatřinu pláž. Zachovalé hradby měřící až šest kilometrů svádí pohledy turistů hlavně v noci. Čisté pláže, noční život v přístavu, výhodné nákupy v orientálních bazarech, plavba člunem v krápníkových jeskyních, to vše je důvod, proč poznat Alanyi. Beznadějně zamilovaný Antonius daroval tuto část země Kleopatře jako svatební dar. Věřte, že i Vám přinese Alanya něco, na co se nezapomíná.