Kotva ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kotva ****

Poloha: Hotel Kotva je od nádherné písečné pláže s pozvolným vstupem do moře vzdálen cca 250 m. Hotel je oblíben především díky velkému aquaparku, který je součástí hotelu. Nabízí kvalitní služby a svou polohou je ideálním místem k pěším vycházkám do historického města Neseberu (cca 800 m) nebo do centra Slunečního pobřeží (cca 3 km). Vzdálenost Slunečního pobřeží od letiště Burgas je přibližně 30 km, transfer do hotelu cca 40-50 min.

Pláž: Vzálenost na pláž cca 250 m. Pláž Sl. pobřeží je písečná s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Vodní sporty za poplatek.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná i pro malé děti. Široká nabídka vodních sportů. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. V letovisku minigolf, tenisové kurty, aquapark a spousta atrakcí a vyžití pro dospělé i děti.

Transfer:
Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40-50 min.

Stravování: all inclusive

SNÍDANĚ formou bufetu v hotelové restauraci nebo ALL INCLUSIVE. Program ALL INCLUSIVE zahrnuje: snídaně (7:30-10:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (18:00-21:00) formou bufetu. Studené občerstvení během dne (11:00-17:00) např. sendviče, sladké pečivo, ovoce a zmrzlina. Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů, např. točené pivo, červené a bílé víno, koktejly, teplé nápoje (10:00-22:30).

Ubytování: hotel ****

Moderní dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, individuální klimatizace, telefon, konvice, malá lednice, sat. TV a balkon. Dětská postýlka na vyžádání za poplatek 8 LV/den. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma. Na vyžádání ubytování v jednoložnicovém apartmánu (1 ložnice + obývací pokoj oddělený dveřmi, cca 32 m2). Vybavení je stejné jako v DBL: vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, individuální klimatizace, telefon, konvice, malá lednice, sat. TV a balkon. Wi-Fi připojení na pokoji zdarma.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí + 1 dítě + infant / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí. Jednoložnicový apartmán (APT2): 2 dospělí + 2 děti + infant / 3 dospělí + 1 dítě + infant.

Vybavení:
Dvě hotelové části propojené společnou recepcí a prostornou vstupní halou. Velká hlavní restaurace, a la cart restaurace (placená), výtahy, venkovní bazény pro dospělé a děti, aquapark, dětské brouzdaliště, lehátka a slunečníky u bazénů zdarma, dětské hřiště, bar u bazénu, lobby bar (placené), konferenční sály, Wi-Fi, minimarket. Úschovna zavazadel (zdarma). Pronájem automobilu (placené). Večerní animační programy pro děti a dospělé (6 x týdně v období 10.6.-7.9.). V hotelu je k dispozici 321 dvoulůžkových pokojů a 150 apartmánů.