Side - Heaven Beach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Heaven Beach

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Široká písčito-oblázková pláž se nachází 100 metrů od hotelu. Lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma.

UBYTOVÁNÍ

Dvoulůžkové pokoje bez možnosti přistýlky jsou vybaveny klimatizací, SAT / TV, minibarem (zdarma denně doplňován), rychlovarnou konvicí s kávou a čajem (zdarma), WiFi, trezorem, koupelnou s vanou nebo sprchou, WC, fénem. Na vyžádání můžeme nabídnout příplatkové pokoje superior s výhledem na moře, deluxe suite s výřivkou, junior suite s menším obývákem, premium suite s výřivkou a menším obývákem.

STRAVOVÁNÍ

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne občerstvení, snacky, zmrzlina, sladké pečivo, sandwich a čerstvé ovoce, půlnoční snacky, návštěva jedné ze tří a la carte restaurací jednou za pobyt (nutná rezervace), čerstvé džusy během snídaně, neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby a vybraných importovaných nápojů 24 hodin denně.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, WiFi připojení v areálu hotelu a na pokojích (zdarma), venkovní bazén, vnitřní bazén, turecké lázně, sauna, pára, vířivka, fitness centrum, hřiště na plážový volejbal, diskotéka, hotelový svoz do nákupního centra, 3 a la carte restaurace – turecká, italská a asijská.

AKTIVITY

Sauna, turecké lázně, masáže (za poplatek), boccia, šachy, animační programy, plážový volejbal, game room (za poplatek), Spa centrum s kosmetickým salonem, kadeřník, menší nákupní třída v hotelu, vodní dýmka (za poplatek), vodní sporty na pláži (za poplatek).

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Heaven Beach: Luxusní hotelový resort určený pouze pro starší 16 let leží v krásné subtropické zahradě a svým vybavním uspokojí i náročné klienty. Město Manavgat je vzdálené zhruba 10 killometrů, dostupné je místní dopravou nebo taxi. Antické městečko Side se nachází 15 kilometrů od hotelu a letiště 75 kilometrů.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.