Bad Kleinkirchheim - Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild v Bad Kleinkirchheim

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bad Kleinkirchheim - Prázdninová vesnička Kirchleitn Grosswild v Bad Kleinkirchheim

Na toto ubytování platí akce "bez rizika".hezký areál s 25 dřevěnými domky a centrální budovou leží v části St. Oswald, cca 5 km od centra Bad Kleinkirchheim. Hosté obdrží na dobu svého pobytu Korutanskou kartu, se kterou mají v ceně vstupy na atrakce a lanovky po celých Korutanech. Lanovka s letním provozem, která je v rámci karty zdarma, je cca 200 m od areálu.

nas_tip: Stylové apartmány s Korutanskou kartou v ceně.

Poznámky: po celou sezonu minimální počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den, v obdobích 05.06.-26.06. a 11.09.-25.09.21 platí akce 7=6.

Ubytování: apartmán

vybaveni: v centrální budově je recepce, bar, v areálu je wi-fi zdarma, dětské hřiště a dostatek parkovacích míst.

apartmány jsou rozmístěné v dřevěných chatkách, každý má TV-Sat, některé i balkony. Apartmány typu lux jsou luxusněji a moderněji zařízené, je v nich fén a mají lépe vybavené kuchyně. Apartmán pro 2-4 osoby – vhodný pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 13,9 let, předsíň s kuchyňským koutem, koupelna s WC, obytná místnost s kachlovými kamny, gauč pro 2 osoby, ložnice s dvěma oddělenýma lůžky, cca 35 m2.Apartmán pro 2-4 osoby lux - vhodný pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 13,9 let, předsíň s kuchyňským koutem (myčka nádobí, mikrovlnka, kávovar), koupelna s WC, obytná místnost s kachlovými kamny, gauč pro 2 osoby, ložnice s dvěma oddělenýma lůžky, cca 35 m2. Apartmán pro 4 osoby - předsíň s kuchyňským koupelna, oddělené WC, obytná místnost s kachlovými kamny, ložnice s dvoulůžkem, ložnice s dvěma oddělenýma lůžky, cca 55 m2. Apartmán pro 4 osoby lux - předsíň s kuchyňským koutem (myčka nádobí, mikrovlnka, kávovar), koupelna, oddělené WC, obytná místnost s kachlovými kamny, ložnice s dvoulůžkem, ložnice s dvěma oddělenýma lůžky, cca 55 m2. Apartmán pro 4-6 osob - předsíň s kuchyňským koupelna, oddělené WC, obytná místnost s kachlovými kamny a gaučem pro 2 osoby, ložnice s dvoulůžkem, ložnice s dvěma oddělenýma lůžky, cca 55m2. Apartmán pro 4-6 osob lux - předsíň s kuchyňským koutem (myčka nádobí, mikrovlnka, kávovar), koupelna, oddělené WC, obytná místnost s kachlovými kamny a gaučem pro 2 osoby, ložnice s dvoulůžkem, ložnice s dvěma oddělenýma lůžky, cca 55 m2.