Agios Nikitas - Studia Milos ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: studia Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Agios Nikitas - Studia Milos ***

Útulný komplex 12 studií pouze pro dospělé osoby (nad 16 let) v tradičním jónském stylu se nachází v mírném svahu uprostřed olivového háje asi 100m nad pěší zónou oblíbeného letoviska Agios Nikitas (Řecko, Lefkada). K objektu vede pouze úzká pěší stezka a jeho poloha zaručuje velmi klidné prostředí uprostřed zeleně. Společná terasa studií nabízí krásné výhledy na Jónské moře a okolní zeleň. Oblázkovo-písečná pláž s pozvolným vstupem do vody je vzdálena necelých 150m. Studia doporučujeme všem klientům, kteří hledají klid a také jako skvělý výchozí bod pro poznávání nejkrásnějších pláží západního pobřeží Lefkady. V objektu je Wi-Fi zdarma.

Stravování: vlastní

Ubytování je bez stravy s možností využití vybavené kuchyňky pro vlastní přípravu jídla. V blízkosti najdete řadu taveren, pekárnu i obchody s potravinami.

Doprava: letecky

Doprava na Lefkádu je zajištěna letadly Boeing 737-800 české letecké společnosti Smart Wings.
Předpokládaný letový řád (místní časy):

Lety z Brna Brno 10:00 - Preveza 14:55, Preveza 08:10 - Brno 09:15
Lety z Ostravy Ostrava 11:45 - Preveza 14:55, Preveza 08:10 - Ostrava 10:45

Časy letů jsou orientační. Závazné časy letů budou uvedeny v pokynech na zájezd, které budou zaslány zákazníkovi před odjezdem e-mailem nebo poštou.
V ceně letu je jedno odbavené zavazadlo na osobu o hmotnosti do 23 kg a jedno příruční zavazadlo do 8 kg.
Rozměry odbaveného zavazadla - součet jeho délky, šířky a výšky včetně držadel, postranních kapes a koleček nesmí přesáhnout 250 cm.
Rozměry příručního zavazadla - max. 55x45x25 cm
Sdružování zavazadel (součet hmotností za více osob do jednoho zavazadla) není povoleno.

Ubytování: studia

Dvoulůžková studia jsou zařízená ve středomořském stylu a mají kuchyňský kout s ledničkou, vlastní sociální zařízení se sprchou a vysoušečem vlasů, klimatizaci, trezor a balkon. Wifi je k dispozici ve všech studiích. Studia jsou pouze pro dvě osoby, přistýlka není možná.