Vila Magnólia - Resort Beatrice, Tatranská Lomnice

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: aparthotel Doprava: vlastní Strava: bez stravy

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Vila Magnólia - Resort Beatrice, Tatranská Lomnice

1 dítě do 6 let na přistýlce - Zdarma

Pohodlné ubytování přímo v srdci Vysokých Tater !

Poloha:Vila Magnólia v Tatranské Lomnici spolu s Vilou Júlia, Vila Ludmila a Vila Beatrice tvoří Resort Beatrice který patří mezi nejlepší zařízení APLEND Apartments & Resorts ve Vysokých Tatrách. Vila Magnólia se nachází asi 250m od hlavního objektu resortu Vila Beatrice kde naleznete recepci, snídaňovou místnost a dětský koutek. Resort je lehce dostupný autem, autobusem i vlakem. V blízkosti je lyžařské středisko s nejvýše položenou a zároveň nejdelší sjezdovkou na Slovensku. Nad Tatranskou Lomnicí bdí majestátní Lomnický štít s nadmořskou výškou 2633 m, na který se můžete dostat visutou lanovkou a vychutnat si neopakovatelný pohled na krásné štíty a údolí Tater. V nejbližším okolí naleznete množství turistických tras dostupných v zimě i v létě, fantastické přírodní scenérie, čistou přírodu.

Ubytování: pohodlně zařízené studia a apartmány pro 2 - 6 osob.

Stravování: vlastní stravování (apartmány s kuchyňským koutem) nebo možnost doobjednání snídaní podávaných přímo ve Vile Beatrice.

Sport a zábava:v Tatranské Lomnici najdete tenisové kurty; fotbalové a volejbalové hřiště, golf, mini-golf, lyžařské vleky, ledovou plochu, kino, biliard, a množství restaurací. Nachází se zde botanická zahrada a muzeum Tatranského Národního Parku, kde jsou vystavované zvířata žijící v Tatrách. Lanovkou se můžete vyvézt až na Lomnický štít, jeden z nejvyšších štítů v Karpatech s nadmořskou výškou 2633 m.

Přibližně 400 m od Resortu Beatrice se nachází malý lyžařský vlek, s umělým zasněžováním. Stanice lanovky mezi Tatranskou Lomnicí s výše položeným lyžařským střediskem se nachází přibližně 10 minut chůze od hotelu. (Tady si můžete vychutnat úžasnou lyžovačku v náročným terénu. Sedačkou se vyvezete až do výšky 2200 m., a z této výšky se můžete spustit dolů - přímo až k hotelu. V Tatranské Lomnici se nachází několik vleků pro začátečníky s jednoduchým terénem. Jsou zde lyžařské školy.

Parkování: přímo u objektu, nestřežené, bezplatné.

Apartmány jsou striktně nekuřácké!
Zvířata nejsou povolena!
Nástup na pobyt je možný kterýkoliv den v týdnu!
Cestovní kancelář Karetatour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.

Ubytování: aparthotel

Studio (2+1)<:/b> pro max. 2-3 osoby, obývací pokoj s manželskou postelí, pohovkou s TV. Koupelna s sprchou a WC.
Kuchyňka (lednice, dvou ploténka, mikrovlnní roura, varní konvice, kávovar Nespresso) s jídelním koutem. (45-50 m2 )Wifi.

Apartmán (4+2):p ro max. 4-6 osoby, ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby s TV. Koupelna s vanou a WC. Kuchyňka (lednice, dvou ploténka, mikrovlnní roura, varní konvice, kávovar Nespresso) s jídelním koutem. Některé z apartmánů disponují balkonem. (65 m2 ) Wifi.

Check in: 14:00 - 18:00
Check out: do 10:00