jižní Polsko - Pohádkový zámek Mošna, Otmuchów a zlaté doly

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

jižní Polsko - Pohádkový zámek Mošna, Otmuchów a zlaté doly

Pohádkový zámek Mošna, Otmuchów a zlaté doly:
Jeden z nejkrásnějších poských zámků - Moszna, starobylé město Nisa, Otmuchowská jezera a zlaté doly





Čas bude přizpůsoben trase, provozu a podmínkám. S odchylkou odjezdu i návratu až o 2 hodiny. Vše bude upřesněno v podrobných pokynech týden před odjezdem. Zastávky autobusu budou v souladu s platnými dopravními předpisy, maximálně po 3-4,5 hodinách jízdy 15-45 minut dle potřeb řidiče.





Orientační výše vstupů dle programu, vstupy závisí na okolnostech vč. počasí. Zákazník nemusí absolvovat vstupy, vybere si dle svého uvážení.


Ostatní služby mohou být zajištěny v jazyce dané země či v anglickém jazyce. Charakter našich zájezdů určuje ke každému zájezdu průvodce, který může být klientům nápomocen.


Klienti budou služby čerpat v rámci skupiny cca 30-50 osob. Při nižším počtu zájemců než je 30 osob se služba či zájezd nemusí uskutečnit.





Informace o vhodnosti zájezdu pro osoby s omezenou schopností pohybu rádi podáme individuálně.


Více fotografií na FACEBOOKU.

Program zájezdu

1. den: : Program: odjezd v časných ranních hodinách (z České Třebové okolo 5 hodiny) směr Ústí nad Orlicí, Lanškroun. Průjezd Jeseníky, přes Červenohorské sedlo do Polska. Dopoledne navštívíme jeden z nejkrásnějších polských zámků, zámek Mošna - Moszna , který vypadá jak z loga Disneyho společnosti, má 99 věží a věžiček. Krásná je i procházka zámeckým parkem s vodotrysky či posezení v kavárně. Přejezd kolem Otmuchówskych jezer do starobylého města Nisa - Nysa - jedno z nejstarších slezských měst, později přebudována na město - pevnost. Pro množství kostelů a věží je pojmenovávána často jako "Slezský Řím". Odpoledne nás čekají zlaté doly Zloty Stok nedaleko Klodzka (český název Rychleby), projížďka a procházka těmito zajímavými doly, návrat do ČR. Navečer odjezd zpět do ČR, návrat v pozdních večerních hodinách, Č. Třebová okolo 22 hodiny. Omezení či zrušení některých programů není důvodem ke zrušení zájezdu, je důvodem ke změně programu.