Hurghada - Hotel Sphinx Aqua Park Beach Resort ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Sphinx Aqua Park Beach Resort ****

Poloha: Hotel Sphinx Aqua Park se nachází cca minutu chůze od pláže. Centrum Hurghady se nachází cca 5 km, mezinárodní letiště v Hurghadě cca 12 km.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne, místní nealkoholické a alkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hostům je k dipozici recepce, směnárna, úschovna zavazadel, připojení k internetu, restaurace, ala carte restaurace, bary, snack bar, noční club, animační programy, bazén, tobogány, welness centrum, fitnes centrum, sauna, výřivka, masáže, dětská herna, šipky, stolní tenis, kulečník, tenisový kurt, obchod se suvenýry.

Vybavení pokojů: Standardní dvoulůžkové pokoje s možností 2 přistýlek pro děti, jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna se spchou nebo vanou, toaleta), klimatizace, minibar, Tv, telefon. Na vyžádání je možný pokoj s výhledem na moře nebo rodinný pokoj (za příplatek).