Hurghada - Sea Gull Hotel

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Sea Gull Hotel

Pláž

Písčitá pláž se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Lehátka a slunečníky se poskytují zdarma.

Ubytování

Klimatizované pokoje s vlastní koupelnou a toaletou jsou vybaveny satelitní TV, ledničkou, minibarem (za poplatek), fénem, telefonem a mají balkon nebo terasu. Ve dvoulůžkovém pokoji jsou možné až dvě přistýlky.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpoledne sladké pečivo, lehké svačiny a kávu. Rozlévané místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 24:00

Vybavení hotelu

Hotel disponuje 710 pokoji a sestává ze dvou budov – staršího Resortu a novějšího Clubu. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, několik restaurací - Cleopatra & Nefertiti, Dolphin Beach Restaurant, Chinese Restaurant, Oasis Beach Restaurant, Captain Nemo's Pub a několik barů. Originálním prvkem je 12 metrů vysoký klimatizovaný bar, který nabízí pohledy na pobřeží. V areálu se nachází čtyři bazény (v době chladného počasí jsou některé z nich vyhřívané), bazénový bar, pro děti miniklub, aquapark se skluzavkami a tobogány, dětské hřiště, dále pak místnost pro hry, nákupní centrum, konferenční místnosti, business centrum a diskotéka.

Aktivity

Hotel získává své klienty rozsahem nabízených služeb a jejich dobrou úrovní. Zajišťuje pravidelné animační programy a večerní zábavné show. Umožňuje celou řadu sportovních aktivit jako např. plážový volejbal, za poplatek stolní tenis, fitness, vodní sporty, potápění, šnorchlování, tenis nebo squash. K dispozici je také sauna, vířivka, jacuzzi, billiard nebo masáže. Lehátka a slunečníky jsou pro hosty zdarma, trezor na recepci za poplatek.

POUZE PRO LETY S AIR CAIRO

ZDARMA změna termínu všem osobám, které jsou uvedeny na jedné smlouvě o zájezdu do Egypta pokud je některý z klientů pozitivní na Covid-19 před odletem do Egypta, nebo má nařízenou karanténu lékařem či hygienou. Je nutno doložit písemným potvrzením. Nutno zrušit, či změnit alespoň 24 hodin před odletem, pokud tak nebude učiněno, mohou být aplikovány storno poplatky vč. poplatků za změnu letenek.

Zvýšená hygienická opatření – dezinfekce zavazadel po příjezdu, před check-in je cestujícím měřena teplota, stravování – výběr z menu, a la carte nebo jídlo s sebou, bufet i postmix – servírovaný hotelovým personálem, žádné snacky ve veřejných prostorách, ubytování a veřejné prostory - odstraněny dekorativní předměty, restaurace – max 6 osob u stolu, pokud se jedná o 1 rodinu, preferované venkovní stolování, shisha není povolena, omezené plážové aktivity, hotelové bazény – pravidelné dezinfekce lehátek, vířivka, sauna pára, masáže dočasně mimo provoz, fitness centrum – po použití hosta kompletně dezinfikováno, potápěčské centrum – dezinfikují veškeré vybavení, dětský klub – maximální počet dětí ve skupině je 8, primárně venkovní aktivity, diskotéka uzavřena.

Veškeré služby v hotelu mohou být ovlivněny opatřením proti šíření COVID 19

Poloha: Egypt

Při vstupu Egypta se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/cairo/cz/viza_a_konzularni_informace/aktualne_ztizene_podminky_cestovani_do.html

Sea Gull Hotel: Rozsáhlý hotelový komplex je situován přímo u vlastní privátní písčité pláže v malém zálivu v samotném centru letoviska Hurghady. Vzdálenost od letiště činí zhruba 10 km, nákupní možnosti mají hosté v bezprostřední blízkosti hotelu.

Destinace: Hurghada byla založena začátkem minulého století jako rybářská vesnice. Dnes je to největší rekreační oblast a letovisko v Egyptě. Jedná se o táhlý, dvacetikilometrový pás hotelových komplexů při pobřeží Rudého moře. Většina hotelů má svoji vlastní část pláže, která je vyhrazen a pouze jejich hostům. Pláže jsou písčité a většinou je tu zajištěn plážový servis. Milovníci klidu a soukromí by určitě měli navštívit blízké ostrovy, které nabízí odlehlé malé soukromé pláže. V Hurghadě naleznete luxusní restaurace i malé typicky arabské kavárny, nákupní střediska, trhy, kluby, bary i kasina. Hurghada je také lázeňským městem. Turisti sem jezdí na poznávací zájezdy i ozdravné pobyty.
Hurghada osloví milovníky vodních sportů, potápění, šnorchlování, golfu, ale i nočního života. Potápěči zde objevují velké množství krásných útesů s bohatým a pestrobarevným podmořským životem. Milovníci podmořského světa by si neměli nechat ujít návštěvu muzea a akvária, kde je k vidění kompletní kolekce flory a fauny Rudého moře.
Hurghada má strategickou polohu vzhledem k historickým památkám a je tedy vhodným výchozím bodem pro podnikání výletů do okolí. Za návštěvu jistě stojí Luxor, Gíza, Karnak či Káhira.Letovisko Hurgada je velmi živé a plné zábavy. Nejvíce ožívá v nočních hodinách, kdy se lidé scházejí v barech, nočních podnicích, restauracích, v hotelích a nebo přímo na pláží. Na plážích se pořádají party naplněné letní romantickou atmosférou, hudbou a tancem až do ranních hodin