Side - Voyage Sorgun

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Side - Voyage Sorgun

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Voyage Sorgun: V kouzelném prostředí sorgunského lesa, na ploše 87 000 m2, se rozkládá resort Voyage Sorgun se službami na špičkové úrovni. Resort sestává z hlavní budovy a bungalovů v zahradě a splňuje všechny parametry pro ideální dovolenou pro páry i rodiny s dětmi. Ocení ho zajisté i gurmáni, milovníci sportovních aktivit a večerní zábavy. Centrum Manavgatu je od hotelu vzdálené 3 km. Vzdálenost od letiště 65 km.
PLÁŽ
Soukromá, 350 metrů dlouhá, písčitá pláž s oblázky s oddělenou částí pouze pro dospělé. Lehátka, slunečníky a matrace zdarma. K dispozici dvě mola, plážový bar zdarma a plážové pavilony za příplatek.
UBYTOVÁNÍ
Standardní pokoje v bungalovu s možností dvou přistýlek jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, wifi zdarma, minibarem (denně doplňován nealko nápoji, pivem, mlékem a pochutinami), setem na přípravu čaje a kávy, koupelnou se sprchou, WC, fénem, pantoflemi, trezorem zdarma, balkonem. Rodinné pokoje s oddělenými ložnicemi a pokoje v hlavní budově s výhledem na moře na vyžádání.
STRAVOVÁNÍ
ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost bohatého občerstvení formou svačin, zmrzliny, tureckých palačinek, zákusků, burgerů. Možnost rozmanitého občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických servírovaných nápojů včetně kvalitních importovaných 24 hodin.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace (s oddělenou částí pro dospělé), 7 a la carte restaurací – turecká, italská, čínská, mezinárodní, řecká, japonská a steakhouse (nutná rezervace, mezinárodní zdarma, ostatní za poplatek), 2 snack bary, 10 barů, patisserie, ovocný bar, diskotéka, obchodní arkáda, malé kino, 5 venkovních bazénů, krytý bazén, 2 dětské bazény, aquapark, Spa Centrum, mini club, dětské hřiště, knihovna.
AKTIVITY
Bohaté animační programy a večerní show pro děti i dospělé, živá hudba, fitness centrum, pára, sauna, turecké lázně, boccia, šipky, plážový volejbal, stolní tenis, 4 tenisové kurty, herna za poplatek, kulečník, bowling, vodní sporty na pláži za poplatek.

Destinace: Side
za svou popularitu vděčí jednak své poloze na poloostrově lemovaném dlouhými písečnými plážemi, jednak unikátní syntéze antiky a současnosti. Už při vstupu do města Vás uchvátí antický amfiteátr a mohutné městské hradby. Procházka malebným rybářským přístavem vede kolem útulných restaurací k Athéninu a Apollónovu chrámu. Bavlníková pole stejně jako celoročně kvetoucí vegetace umocňují nádheru tohoto proslulého letoviska. Každý, kdo touží strávit nezapomenutelnou dovolenou na kouzelných písečných plážích, by měl prožít dovolenou právě v oblasti Side.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.