Bodrum - Voyage Torba

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bodrum - Voyage Torba

Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.

Voyage Torba: Hotel vystavěný formou bungalovů se rozkládá přímo u pláže a obklopují ho olivovníky a voňavé bugenvilie. Svým konceptem a vybavením se zaměřuje především na rodinnou dovolenou, vítány jsou však i páry či skupiny přátel. Milovníci jídla ocení rozmanitý výběr delikates v 7 tematických restauracích. Centrum Bodrumu od hotelu vzdálené 6 km. Vzdálenost od letiště 30 km.
PLÁŽ
Soukromá, písčito-oblázková pláž. Lehátka, slunečníky a matrace zdarma. K dispozici molo a plážový bar zdarma.
UBYTOVÁNÍ
Standardní pokoje Olive v zahradě s možností 2 přistýlek jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, wifi zdarma, minibarem (denně doplňován nealko nápoji, pivem a pochutinami), kávovarem, setem pro přípravu čaje a kávy, koupelnou se sprchou, WC, fénem, pantoflemi, trezorem zdarma, terasou a krytou zahrádkou. Rodinné pokoje s oddělenými ložnicemi a pokoje s přímým vstupem do bazénu na vyžádání.
STRAVOVÁNÍ
ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bohatého bufetu. Přes den možnost bohatého občerstvení formou svačin, zmrzliny, tureckých palačinek, zákusků, sendvičů. Možnost rozmanitého občerstvení i přes noc. Neomezené množství nealkoholických a alkoholických servírovaných nápojů včetně kvalitních importovaných 24 hodin.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, hlavní a la carte restaurace, 7 a la carte restaurací – italská, mexická, turecká, rybí, orientální, japonská, steakhouse (za poplatek, nutná rezervace), 2 snack bary, 8 barů, patisserie, diskotéka, několik venkovních bazénů, dětské bazény, skluzavky, miniklub, dětské hřiště, kadeřnictví, obchody, Spa Centrum.
AKTIVITY
Animační a večerní programy pro dospělé i pro děti, živá hudba, fitness centrum, aerobik, tenisový kurt, kanoe, windsurfing (s licencí), fotbal, Spa centrum za poplatek, sauna, pára, turecké lázně, motorizované vodní sporty na pláži za poplatek.

Destinace: Skoro až soukromé pláže v malých zátokách s úžasně jemným pískem, voňavé borovicové lesy a olivové sady na kopečcích kolem. Městečka s nádechem řeckého pobřeží. Bílé domy a modré okenice, které prý nejsou původem z nedalekých ostrovů, ale přímo z Halikarnasu. Tak se původně nazýval Bodrum, město s bohatou historii, krásným přístavem, křivolakými uličkami, kde ztratíte pojem o čase a necháte se unést úžasnou místní trochu orientální atmosférou při smlouvání, užívání si výtečné turecké kuchyně nebo jen sledování reje kolem. Z oblasti Bodrumu se snadno dostanete i do slavného antického Effesu, kde můžete obdivovat Celsovu knihovnu, terasové domy, antické lázně a dokonce i dům pro lehké ženy. Není to ani tak daleko na Pamukkale a Hierapolis - slavné bílé terasy, které stále vytváří termální léčivá voda.

Poznámka: Při vstupu na Turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 150 dní od data příjezdu.