Zaanse Schans, Amsterdam, Keukenhof - Zaanse Schans, Amsterdam a největší kvetoucí park v Evropě Keukenhof

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Zaanse Schans, Amsterdam, Keukenhof - Zaanse Schans, Amsterdam a největší kvetoucí park v Evropě Keukenhof

Zaanse Schans, Amsterdam a největší kvetoucí park v Evropě Keukenhof

Nasajte atmosféru Holandska a zažijte s námi projížďku vodními kanály, ochutnávku tradičních sýrů a procházky po památkách. Navštívíte hlavní město Amsterdam, skanzen Zaanse Schans a rozkvetlý park Keukenhof.

Cena obsahuje

  • doprava autobusem
  • 1x ubytování v hotelu*** s vlastní koupelnou
  • 1x bufetová snídaně
  • služby průvodce
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • pobytová taxa včetně parkování 10 € /os./noc
  • vstupy v rámci programu


Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR: Odjezd z ČR v odpoledních nebo večerních hodinách.
2. den: Zaanse Schans, Amsterdam: Přijedete do areálu Zaanse Schans , kde se nachází stavby holandských dřevěných domů ze 17. století a několik zachovalých větrných mlýnů. Je tu i malá farma s prodejnou sýrů gouda, výrobna typických holandských dřeváků anebo muzeum hodin, destilace a pekařství. Po prohlídce skanzenu přejedete do Amsterdamu , kde se projdete historickým centrem přes náměstí Dam , na kterém stojí královský palác, až ke Nieuwe Kerk , nejvýznamnějšímu Nizozemskému kostelu. Večer odjezd na hotel.
3. den: Keukenhof, Amsterdam: Začneme prohlídkou Keukenhofu , kde bude prohlídka toho největšího rozkvetlého parku v Evropě. Prohlédnete si přes 4 miliony rozkvetlých tulipánů na ploše s rozlohou 32 hektarů. Zbytek dne se strávíte v Amsterdamu, kde navštívíte historické centrum. Uvidíte například Národní památník, Muzeum Madame Tussauds a další. Těšit se můžete na návštěvu květinového trhu nebo Říšského muzea s přilehlým parkem. Tady doporučujeme posedět u kávy na Rembrandtově náměstí nebo si prohlédnout zdejší bleší trh. Čeká vás i projížďka na lodi po vodních kanálech a individuálně návštěva slavné Čtvrti červených luceren . Večer odjezd zpátky do ČR.
4. den: Příjezd do ČR: Návrat do ČR v dopoledních hodinách.