Jižní Male Atoll - Fihalhohi Island Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Jižní Male Atoll - Fihalhohi Island Resort

Pláž: Fihalhohi Island Resort

Okouzlující zelený ostrov obklopený bujnou vegetací kokosových palem, kolem kterého se rozkládá nádherná písečná pláž táhnoucí se okolo celého ostrova. Zažijte jedinečnou dovolenou bez jediného doteku každodenního stresu. Užijte si krásnu a jedinečnou přírodu Malediv. Resort se nachází na atolu v Jižním Malé, asi 45 minut jízdy rychlolodí.

Resort svým klientům poskytuje tyrkysově modrou lagunu ohraničenou korálovým útesem s unikátním podvodním životem.

UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

PALM GROVE: Hlavní restaurace servírující snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Vychutnejte si delikatesy mezinárodní kuchyně.

FISHERMANS BAR: Nechte si namíchat čerstvé koktejly nebo ochutnejte jiné nápoje servírující v tomto centru aktivit na ostrově. Nenechte si ujít zábavné večery nebo vodní dýmku.

SURF CAFEE: Nachází se vedle vodních sportů a potápěčského centra, během dne servíruje lehké občerstvení, saláty, pizzy, hamburgery.

BLUE LAGOON BAR

Naleznete přímo na písečné pláži, vychutnejte si posezení v písku k lahodného koktejlu nebo jiného nápoje, můžete zde rozjímat v naprostém klidu a užívat si okolní přírodu a klid.

BEACH HUT BAR: Nachází se v severní části ostrova na pláži a je perfektním místem pro vychutnání chlazeného piva nebo smoothie.

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře, výběr z rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů, kávy, čaje během dne od 9:00 – 24:00 v hlavní restauraci, Fishermans baru a Lagoon baru.

AKTIVITY A VYBAVENÍ

Plně certifikované potápěčské centrum, vodní sporty, fitness, plážový volejbal, badminton, billiard, stolní fotbal, stolní tenis, soft animační programy jako karaoke, disko, živá hudba, maledivské večery. SPA – masáže evropské, thajské, indické a indonéské terapie. Menší obchůdek se suvenýry, směnárna, prádelna, knihovnička, výlety, wifi v celém areálu.

Destinace: Jižní Malé Atoll působí zcela jiným dojmem než jeho severní protějšek, což je částečně dáno menším početem obyvatel, neboť jsou zde pouze tři osídlené ostrovy, všechny se nachází na východní straně atollu a i ty jsou jen velmi málo obydlené, což je dáno i tím, že leží daleko od sebe, takže se tu budete opravdu cítit jako vzdálení od všeho ruchu a hluku Malé a okolních ostrovů.

Nějvětším ostrovem atollu je kouzelný a přátelský Maahushi, jenž je zde centrem nezávislého cestování. V posledních letech prošel ostrov velkými změnami a nachází se zde desítky guesthousů. V hlavní sezoně je tu stejně cizinců jako místních obyvatel a díky tomu je to nejkosmopolitnější a nejprogresivnější obydlený ostrov Malediv.

Stravování: vlastní

Resort svým klientům nabízí tyto možnosti stravování – POLOPENZE, PLNÁ PENZE a ALL INCLUSIVE

Restaurace a bary

Ubytování: hotel ****

Classic pokoj – s rozlohou 25m 2 , bungalovy z nichž každý obsahuje 2 pokoje jsou umístěny na pláži s příjemnou terasou směřující na lagunu. Jsou komfortně zařízené s koupelnou, s vanou, sprchou, fénem, WC, plážovými ručníky, telefonem, SAT TV, minibarem, klimatizací, trezorem. Maximální kapacita pokoje jsou 3 dospělé osoby nebo dva dospělé a dvě děti.

Comfort pokoje – s rozlohou 27m 2 ,tyto pokoje naleznete také v blízkosti pláže v patrových budovách z nichž každá obsahuje 2-4 pokoje, buď se soukromým balkonem nebo terasou. Vybaveny jsou stejně jako classic pokoje, také mají stejnou kapacitu.

Premium pokoje – s rozlohou 27 m 2 , nachází se v nejvýchodnější části ostrova přímo na nádherné pláži, nabízí buď prostorné terasy, a nebo balkony. Jsou navíc vybaveny setem na přípravu kávy/čaje a pantoflemi. Maximální obsazenost je stejná jako u předchozích pokojů.

Vodní vily – s rozlohou 37m 2 , tyto vily jako jediné naleznete na laguně. Z této vily budete mít jedinečný výhled na oceán a přímý vstup do laguny. Nachází se ve východní části ostrova. Základní vybavení je stejné jako u předchozích pokojů, navíc nabízí župany, pantofle, set na přípravu kávy/čaje, přehrávač DVD, soukromou terasu na opalování.