Abu Soma - Amarina Abu Soma Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Abu Soma - Amarina Abu Soma Resort

Amarina Abu Soma Resort & Aquapark

Vkusně zařízený hotel, který byl otevřen teprve v roce 2019, takže je stále cítit novotou. Hotel je zaměřený na rodiny s dětmi a nabízí jim nepřeberné množství aktivit. V resortu si nejen děti užijí krásnou dovolenou, ale také rodiče si přijdou na své. Z resortu se můžete vydat do města Safaga na místní trhy. Z letiště Hurghada trvá cesta kolem 45 minut.

Ubytování

Moderně zařízené pokoje mají individuálně ovládanou klimatizaci, telefon, satelitní TV, minibar (láhve s vodou doplňovány zdarma denně), trezor, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, WiFi, sadu na přípravu kávy a čaje, balkon či terasa. Všechny pokoje mají luxusní povlečení. Rodinný superior pokoj s oddělenou ložnicí.

Strava

All inclusive - snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře a pozdní večeře formou bohatého bufetu. Svačiny během celého dne v barech na pláži, u bazénů, v lobby baru a také v tématických barech. Rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby 24 hodin denně v barech určených hotelem.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, WiFi v lobby, 9 barů po celém areálu včetně pivnice či baru na pláži, 5 a lá carte restaurací, 5 sladkovodních bazénů (některé v zime vyhřívané), 7 skluzavek včetně mini vodního parku pro děti, posilovna, SPA centrum, shisha bar, prádelna, chůva pro děti, herna, čtenářský koutek, shuttle bus, lékárna v hotelu

Aktivity

Zdarma animační programy pro děti i dospělé, tenisový kurt, lukostřelba, plážový volejbal, kulečník, posilovna, vodní polo, aqua gym, aerobic, gymnastika, lekce tance, šipky.

Za poplatek vodní sporty na pláži, SPA centrum, masáže, vířivka, sauna, potápečské centrum, herna, sauna, kadeřnice.

Pláž: Krásná písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Plážový bar k dispozici.

Při vstupu Egypta se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/cairo/cz/viza_a_konzularni_informace/aktualne_ztizene_podminky_cestovani_do.html