Hurghada - Steigenberger Pure Lifestyle

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Steigenberger Pure Lifestyle

Steigenberger Pure Lifestyle

Hotel pro náročné klienty, kteří si chtějí odpočinout od všeho. Hotel je pouze pro dospělé osoby starší 16let. Velkou částí resortu je krásná zahrada, která nabízí příjemný stín a možnost relaxace. Hotel je určený nejen pro páry, ale také pro milovníky golfu. Centrum Hurghady je vzdáleno pouhých 10km.

Ubytování

Luxusně zařízené pokoje nabízejí klimatizaci, SAT/TV, minibar (doplňováno denně zdarma místními nealkoholickými nápoji), WiFi, telefon, trezor, set na přípravu kávy či čaje, koupelna s toaletou, vysoušeč vlasů, balkon či terasa s houpacím křeslem. Jacuzzi suite mají soukromou výřivku na pokoj. Swim up suite mají přímý vstup do bazénu.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou velmi bohatého a rozmanitého bufetu. Velké množství a lá carte restaurací k dispozici, přesný seznam restaurací v rámci all inclsuive dostanete v den příjezdu na recepci. Občerstvení během dne k dispozici. Neomezené množství rozlévaných alkoholických a nealkoholických nápojů ve vybraných barech 24 hodin denně.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, společenská místnost, 8 restaurací, 10 barů v celém areálu, golfové hřiště, 10 bazénu (v zimě jsou některé vyhřívané), vysokorychlostní WiFi v resortu zdarma, lázně, masáže, terasa na opalování

Aktivity

Zdarma posilovna, vodní gymnastika, aerobik, plážový volejbal, stolní tenis, animační programy. Vstup do aquaparku v hotelu Aqua Magic zdarma, golf zdarma.

Za poplatek půjčovna gofového vybavení, vodní sporty na pláži, služby spa, masáže

Pláž: Krásná písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma. Bar na pláži.

Při vstupu Egypta se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/cairo/cz/viza_a_konzularni_informace/aktualne_ztizene_podminky_cestovani_do.html

Destinace: Hurghada byla založena začátkem minulého století jako rybářská vesnice. Dnes je to největší rekreační oblast a letovisko v Egyptě. Jedná se o táhlý, dvacetikilometrový pás hotelových komplexů při pobřeží Rudého moře. Většina hotelů má svoji vlastní část pláže, která je vyhrazen a pouze jejich hostům. Pláže jsou písčité a většinou je tu zajištěn plážový servis. Milovníci klidu a soukromí by určitě měli navštívit blízké ostrovy, které nabízí odlehlé malé soukromé pláže. V Hurghadě naleznete luxusní restaurace i malé typicky arabské kavárny, nákupní střediska, trhy, kluby, bary i kasina. Hurghada je také lázeňským městem. Turisti sem jezdí na poznávací zájezdy i ozdravné pobyty.
Hurghada osloví milovníky vodních sportů, potápění, šnorchlování, golfu, ale i nočního života. Potápěči zde objevují velké množství krásných útesů s bohatým a pestrobarevným podmořským životem. Milovníci podmořského světa by si neměli nechat ujít návštěvu muzea a akvária, kde je k vidění kompletní kolekce flory a fauny Rudého moře.
Hurghada má strategickou polohu vzhledem k historickým památkám a je tedy vhodným výchozím bodem pro podnikání výletů do okolí. Za návštěvu jistě stojí Luxor, Gíza, Karnak či Káhira.Letovisko Hurgada je velmi živé a plné zábavy. Nejvíce ožívá v nočních hodinách, kdy se lidé scházejí v barech, nočních podnicích, restauracích, v hotelích a nebo přímo na pláží. Na plážích se pořádají party naplněné letní romantickou atmosférou, hudbou a tancem až do ranních hodin