Severní Malé Atoll - Paradise Island Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Severní Malé Atoll - Paradise Island Resort

Poloha: Maledivy

Pláž: Paradise Island Resort

Přijměte pozvání do tropického ráje, který je ozdoben vůní květin, bělostnou pláží, palmovým hájem a průzračným mořem. Větší resort, jehož krásy si budete vychutnávat plnými doušky, se nachází v severním atollu Male. Během pouhých 20 minut se rychlým člunem dostanete do místa, z něhož se nebudete chtít vrátit.

Panenská příroda na dosah ruky

Váš malý soukromý ráj, i tak by se dal nazvat romantický ostrůvek, jehož dominantou je nedotčená příroda, průzračné moře a bělostná pláž s pískem tak jemným, že se ho nebudete moci nabažit. Korálový ostrov je potěšením pro všechny milovníků šnorchlování a klidná lokalita útočištěm pro ty, kteří chtějí uniknout všedním starostem.

Projděte se po pláži a kochejte se jemným bělostným pískem, který jasně září ve zlatavých paprscích slunce.

Vybavení: Pobyt vám zpříjemní recepce, hlavní restaurace, a la carte restaurace, 2 bary, bazén s částí pro děti, wellness, spa a nákupní galerie. Wifi v lobby za poplatek, v pokojích zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Dáváte přednost poznávání podmořského světa , nebo chytání ryb ? Vyberte si jeden z uvedených výletů, které jsou zdarma – šnorchlování, stolní tenis, plážový volejbal, basketbal. O zábavu se postará živá hudba, večerní programy, stolní tenis, volejbal, posilovna, masáže, výlety na blízké ostrovy a potápění za poplatek.

UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

Plážové vily: Vychutnejte si všechny přednosti života na pláži díky plážové vile s rozlohou 26 m2, vybavenou klimatizací, koupelnou se sprchou nebo vanou, fénem, SAT/TV, trezorem, minibarem (za příplatek), setem na přípravu kávy nebo čaje a menší terasou.

Vodní vily: Jak blízko můžete být průzračné vodní hladině? Díky vodní vile s rozlohou 77 m2 ji budete mít na dosah ruky. Vodní vila je vybavená stejně jako plážová vila, navíc venkovním jídelním prostorem, soukromou verandou s lehátky na opalování s přímým vstupem do laguny.

Destinace: Tento atoll je velmi dobře dostupný z maledivského mezinárodního letiště. Má také spoustu přírodních lákadel mimo jiné i skvělé potápěčské lokality. Jedny z nejlepších surfařských zlomů Malediv se nacházejí také na Severním atollu Malé, který je domovem malé, sezónní surfařské scény a pláže jsou nádherné téměř všude.
Turismus je na tomto atollu dobře rozvinutý a kromě mnoha resortů zde na obydlených ostrovech mají také několik gueshausů. Malé není správní centrum atollu, neboť je vlastním správním celkem. Správním centrem atollu je Thulusdhoo s 1200 obyvateli, rozkládající se na východní straně. Thulusdhoo je průmyslový ostrov, známý výrobou bodu beru (velkých bubnů) a sklady nasolených ryb. Ostrov je také unikátní pro svou továrnu na Coca-Colu, která je jedinou na světě, kde se tento nápoj vyrábí z odsolené vody.

Poznámka: UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

Stravování: polopenze

Aby byl zážitek v říši snů kompletní, je pro vás připraveno stravování formou polopenze nebo all inclusive.

POLOPENZE – snídaně a večeře formou bufetu v hlavní restaurace

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci, odpolední káva a čaj, zákusky. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje, 10:00 – 01:00.

Ubytování: hotel ****

Opalujte se na lehátku a poslouchejte zvuk mořských vln přímo u svého bungalovu. Dáte přednost plážovému, nebo vodnímu?