Safaga - Steigenberger Resort Ras Soma

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Safaga - Steigenberger Resort Ras Soma

Pláž: Steigenberger Resort Ras Soma

Absolutně úchvatný hotel patřící do světového řetězce Steigenberger. Tento řetězec zaručuje dokonalou kvalitu a tento resort to jen potvrzuje. Pro navození atmosféry je hotel zasazen do nádherné a udržované zahrady. Tento hotel uspokojí i ty nejnáročnější klienty. V hotelu myslí i na děti a proto zde najdou dětské skluzavky, herny a bazény. Vřele doporučujeme pro páry či rodiny s dětmi. Letiště Hurghada je vzdáleno 55 km.

Překrásná písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma. Plážový bar k dispozici.

Ubytování

Luxusně zařízené pokoje nabízejí klimatizaci, trezor, extra pohovku, luxusní koupelnu s nadstandardním vybavením, radio, telefon, TV, venkovní nábytek, set na žehlení, vysoušeč vlasů, minibar (denně zdarma doplňován vodou), oddělené místo na převlékání, WiFi, set na přípravu kávy a čaje, vělká terasa či kus zahrady. Uvítací koš s ovocoem na každém pokoji.

Strava

Snídaně formou velmi bohatého bufetu. Za příplatek lzee zařídit polopenzi či plnou penzi. Hotel disponuje obrovským množství restaurací.

Vybavení

Vstupní hala s recepcí, nespočet restaurací, barů, dětská herna, dětský bazén a hřiště, SPA centrum, obchod se suvenýry, bankomat, tenis, hra boccia, plážový volejbal a volejbal, aqua fitness, fitness studio, stolní tenis, kulečník, šipky a aerobik, miniklub a minidiskotéku pro děti. WiFi zdarma po celém areálu.

Aktivity

Zdarma animační programy pro děti i dospělé, plážový volejbal, tenis

Za poplatek SPA, vodní sporty na pláži,

Při vstupu Egypta se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/cairo/cz/viza_a_konzularni_informace/aktualne_ztizene_podminky_cestovani_do.html