Ari Atoll - Lily Beach Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ari Atoll - Lily Beach Resort

UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.

Lily Beach Resort: Luxusní resort se skvělou pověstí a několika oceněními cestovatelů, která si získal díky překrásným plážím, bujné vegetaci a službám na vysoké úrovni. Resort patří mezi nejzajímavější místa pro šnorchlování a potápění. Vyhlášený je také díky jedinečnému programu „Platinum plan“, díky kterému okusíte nový zážitek s all inclusive a vychutnáte si svoji bezstarostnou dovolenou snů. Resort se nachází v atollu Ari, dostupný je tedy 25 minut letu hydroplánem nebo místním přeletem následovaným krátkou jízdou rychlolodí.
PLÁŽ
Nádherné bělostné pláže lemují celý ostrov, lehátka a plážové osušky u všech vil. Samozřejmostí je i korálový útes, rozprostírající se kolem celého ostrova. Útes je dobře přístupný a lze k němu doplavat a obdivovat krásu podmořského života.
UBYTOVÁNÍ
Resort nabízí ubytování v luxusních plážových i vodních vilách, které skvěle spojují moderní styl s tradiční maledivskou architekturou. Na stavbu všech kategorií byly použity pouze přírodní materiály, které úžasně kombinují dřevo, kámen a moderní design. Můžete vybírat z několika kategorií ubytování a všechny mají v ceně all inclusive (Platinum plan).
Plážová vila – 68m 2 , nachází se podél pláže, umístěné v bujné vegetaci. Vily jsou elegantně navržené s dřevěnou podlahou a prostornou koupelnou pod širým nebem. Ložnice je vybavena postelemi queen size, LCD televizí a klimatizací, navíc mají také k dispozici stropní ventilátor, set na přípravu kávy a čaje, wifi připojení, trezor a přehrávač CD/DVD, minibarem (denně doplňován, vodou, nealkoholickými nápoji, pivem, vínem a svačinou), pantofle, fén, žehlička a žehlící prkno, hygienické potřeby, župan. Plážové vily je možné propojit vzniknou tam rodinné pokoje, každá s vlastní koupelnou a terasou.
Lagoon vila – 90m 2 , prostorné vily, napůl stojící nad vodou. Mají přímý vstup do laguny ze svých teras, jsou vybaveny postelí king size s nebesy, ostatní vybavení je stejné jako u plážových vil.
Deluxe vodní vila – 126m 2 , kategorie vodních vil poskytující svým hostům pocit naprostého soukromí a diskrétnosti. Vzdálenost mezi jednotlivými vilami je 4,6 metrů. Disponují navíc ručně vyrobenou vanou s funkcí vířivky, bazénem na terase a samozřejmě i přímým vstupem do laguny. Ostatní vybavení stejné jako u Lagoon vil.
Sunset vodní suita – 182m2, nabízí překrásný výhled na lagunu a oceán, svým klientům poskytuje pocit maximálního soukromí, tyto vily jsou opravdovým skvostem resortu. Každá z vil má svého osobního komorníka zajišťujícího občerstvení. Samozřejmostí je přímý vstup do laguny, bazén na terase, postel velikosti king size, ostatní vybavení stejné jako u předchozích kategorií.
Plážová suita – 76m2, skvělá volba pro rodiny s dětmi i zamilované páry. Už při vstupu se budete cítit jako doma, atmosféru dodá polootevřená koupelna, vlastní venkovní posezení a přímý vstup na pláž. Vybavení stejné jako u plážových vil, navíc postel velikosti king size. Ubytovací kapacita až 3 dospělí nebo rodina se dvěmi dětmi.
Plážová suita s bazénem – 76m2 – disponují navíc vlastním soukromým bazénem, jinak jsou vybaveny stejně jako plážové suity se stejnou ubytovací kapacitou.
STRAVOVÁNÍ
Resort svým hostům nabízí jedinečné all inclusive – „Platinum plan“. Nechte se unést bohatým a chutným bufetem mezinárodní kuchyně v hlavní restauraci Lily Maa, těšit se můžete také na písčité podlahy a vkusnou dekoraci a luxusní gastronomický zážitek. Další možností je restaurace Tamarid, která kombinuje výtečnou indickou a orientální kuchyni formou výběru z menu doprovázenou jedinečnou nabídkou vín. Tamarid v rámci all inclusive můžou hosté využít jednou za týden.
Pro milovníky japonské kuchyně je zde restaurace Teppanyaki, kde jídlo připraví přímo před vámi. Restaurace Les Turquoise D’Aqua nabízí komplexní gastronomický zážitek, který doporučujeme nejlépe vychutnat při západu slunce.
Milovníci japonské kuchyně si přijdou na své v restauraci Teppanyaki, kde šéfkuchař připraví přímo před vámi kulinářský zážitek v podobě tradičních japonských pokrmů teppanyaki.
Les Turquoise D'Aqua nabízí hostům dokonale propracované pokrmy "a la carte, které nejenže zaženou hlad, ale připraví komplexní gastronomický zážitek. To vše je nejlepší si užít při západu slunce či za svitu měsíce. Tyto restaurace nejsou v balíčku Platinum plan.
Ideální místo k odpočinku je bar The Spirit, kde si můžete nechat namíchat výtečné koktejly nebo si dát kávu či čerstvé šťávy. Bary AQVA a Vibes můžete využít nejen k vychutnání jedinečného nápoje ale i obědu, které servírují formou a la carte.
VYBAVENÍ A AKTIVITY
Recepce, restaurace, bary, bazén, tenisový kurt, posilovna, volejbalové hřiště, centrum vodních sportů, nemotorizované i motorizované vodní sporty, šnorchlování, potápění, šipky, karambol, biliard, sportovní rybaření, živá hudba či disko, tradiční vystoupení, plážové hry. Balzám pro duši je SPA centrum umístěné nad vodou, můžete si vychutnat nejrůznější procedury a pozorovat podmořský svět pod vámi.

Destinace: Rozkládá se v rozlehlé, nádherné a přitažlivé laguně lemované útesy, leží západně od hlavního města a je proslulý skvělým potápěním a prvotřídními plážemi. Voda bohatá na živiny jež protéká průlivy, přitahuje velké tvory z otevřeného moře a potápěče z celého světa. Jižní část atolu je jedním z nejlepších míst na světě k pozorování žraloků obrovských, největších ryb světa, jež lze po celý rok sledovat na vnějším útesu. V severních oblastech atollu lze pozorovat také žraloky kladivouny. Atoll Ari měří od severu na jich asi 80 km a je 30 km široký, z celkových 81 ostrovů je 18 obydlených.

Poznámka: UPOZORNĚNÍ Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.