Bükfürdö - Hotel Danubius Health Spa Resort Bük, 6 nocí, All Inclusive, sleva 6=5 celý rok

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bükfürdö - Hotel Danubius Health Spa Resort Bük, 6 nocí, All Inclusive, sleva 6=5 celý rok

Vlastní hotelové wellness - v županu přímo k bazénům.
Komfort a pohodlí, relaxace pod jednou střechou.
ALL INCLUSIVE.
1x dítě do 6 let zdarma na přistýlce nebo v postýlce s 2 dospělými osobami. NEMO tour TIP.

Pobyty 7 dní/6 nocí, nástupy v libovolné dny a se slevou 6=5 po celý rok 2021. Slevu nelze kombinovat s jinou slevou. V uvedených cenách je zahrnuto: All Inclusive, zapůjčení županu (pro dospělé osoby), vstup do hotelového wellness včetně saun, parkování a další hotelový program dle aktuální sezónní nabídky včetně možnosti využít venkovních tenisových kurtů (tenis v hale za poplatek).

2021 - Upozornění na omezený provoz některých bazénů z důvodu jejich údržby a čištění (právo na změnu hotelem vyhrazeno).
Zážitkový bazén: 07.-09.06., 06.-09.09., 06.-08.12.2021
Vnitřní plavecký bazén: 20.-22.09., 29.11.-01.12.2021
Venkovní plavecký bazén: 14.-16.06., 13.-15.09., 01.12.-31.12.2021
Dětský bazén: 28.-29.06., 27.-28.09., 13.-14.12.2021
Poznámka: hotel si vyhrazuje právo termíny operativně změnit - aktuálně vždy na našem webu.

Hotel Danubius Health Spa Resort Bük**** je postavený ve skandinávském stylu a je situován na okraji lázní, v klidném přírodním prostředí, cca 200 m od areálu městského termálního koupaliště. Od roku 2020 má z rozhodnutí vedení hotelu Danubius statut WELLNESS HOTELU - bez termální vody, tudíž již neposkytuje léčebné služby. K dispozici je prostorná hala s recepcí, lobby bar, výtahy, restaurace s letní terasou, internetový koutek, herna pro malé i větší děti v suterénu (193 m²) - stolní fotbal, biliard, tajfun, šipky, X-box, PlayStation (vše za poplatek), venkovní zahrada a terasa s lehátky. Vlastní hotelové WELLNESS + SAUNY: vnitřní plavecký bazén a vnitřní bazén bez termální vody, venkovní (letní) plavecký bazén, částečné krytý a částečně venkovní zážitkový bazén s masážními tryskami, římské parní lázně, whirpool, finská sauna. Možnost wellness procedur za poplatek. WiFi v celém hotelu i na pokojích. K dispozici je kamerovým systémem hlídané parkoviště se závorou před hotelem. Parkování zdarma.
Bezplatná účast na skupinových sportovních programech od pondělí do pátku dle aktuální hotelové nabídky v daném týdnu - Aqua jogging, podvodní terapeutické cvičení, ranní cvičení, strečink aj. Bohaté sportovní možnosti: venkovní tenisové kurty v ceně pobytu, dále minigolf, squash, moderně zařízené Premier Fitness Centrum, zahradní šachy, pétanque. Za extra poplatek: 2 tenisové kurty v hale, bowling, půjčovna kol, hole Nordic Walking. Blízko hotelu se nachází golfové hřiště. Pobyt s domácími mazlíčky jen na dotaz - pouze do kategorie pokojů Standard Plus (za poplatek 20 Eur/noc).
Velmi oblíbené jsou také služby pro rodiny s dětmi - NOVĚ 2021 - Dětský svět zážitků: vnitřní dětský zážitkový bazén s línou řekou, podvodním gejzírem, vodní stezkou a dalšími vodními atrakcemi (na ploše 110 m2, hloubka 1,2 m, 32°C). Dále k dispozici relaxační místnost s lehátky, terasa s posezením, dětské hřiště na zahradě, pokoj na hraní pro nejmenší na 1.poschodí (69 m2).
Koupání: vnitřní plavecký bazén (15 x 8 m, 26-28°C) a vnitřní bazén bez termální vody, venkovní plavecký bazén (20 x 10 m, 25-26°C, letní, v zimě uzavřen), vnitřní a venkovní zážitkový bazén s masážními tryskami (32–36°C, v bazénu šachy a karetní stůl), římská parní lázeň, whirpool, finská sauna. U venkovních bazénů k dispozici lehátka. Pro děti k dispozici dětský vnitřní zážitkový bazén s atrakcemi, v letní sezóně s přístupem na dětské hřiště v zahradě. Areál termálních lázní vzdálen cca 200 m.

Městečko Bük a nedaleký lázeňský areál Bükfürdö patří k nejoblíbenějším maďarským lázním. Další podrobnější informace najdete v rubrice "Popis destinace".
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - Na základě rozhodnutí centrály řetězce hotelů „Danubius“ je od 1.1.2020 Danubius Hotel Bük**** zařazen do skupiny wellness hotelů a již neposkytuje léčebné služby. V bazénech není již k dispozici termální voda.


Stravování: all inclusive

Restaurace Nils Holgersson Étterem nabízí typickou maďarskou i mezinárodní kuchyni. V hale a zahradě nabízí své služby Apothek drink bar a pivnice Wasa Söröző.
All Inclusive Service:
07.00 - 10.00 Snídaně formou bufetu
10.00 - 12.00 Snídaně PLUS (pozdní snídaně) - pečivo, jogurty, ovoce
12.00 - 14.00 Oběd formou bufetu (polévky, saláty, zelenina, pečivo). K obědu hlavní jídla s masem: maďarské i mezinárodní speciality připravené na různé způsoby. Dále dorty a ovoce, zdravá výživa, dětský bufetový koutek.
14.00 - 17.30 Zmrzlina, ovoce, pečivo
15.00 - 17.30 Snack-bar: pizza, palačinky, hranolky, hot-dog.
18.00 - 22.00 Večeře formou bufetu (tematická kuchyně - těstovinový večer, italský, rybí, maďarský, grilovací aj.).
Nápoje v rámci All Inclusive:
10.00 - 22.00 Neomezená konzumace nealkoholických nápojů (minerální voda, káva, čaj, ovocné a zeleninové šťávy)
11.00 - 22.00 Točené pivo a rozlévaná vína
Minerální voda v minibaru je zahrnuta v All Inclusive (denně 1x doplňována). Ostatní nápoje v minibaru jsou za extra poplatek - platí se při odjezdu - check-outu.
All Inclusive služby začínají v den příjezdu v 14.00 a v den odjezdu končí v 11.00.

Doprava: vlastní

příjezd - na ubytování do hotelu (Check-In) od 14:00 hod, počátek čerpání služeb All Inclusive
odjezd - uvolnění a předání pokoje (Check-Out) do 11:00 hod, ukončení čerpání služeb All Inclusive

Ubytování: hotel ****

2- lůžkový pokoj STANDARD PLUS (=Guestroom Plus, 20 m2), částečně zrekonstruované dvoulůžkové příp. jednolůžkové pokoje částečně s výhledem do zahrady (nejedná se o zásadní a viditelnou změnu vybavení pokoje a jeho designu - jedná se o např. výměnu matrací, zámku u dveří, závěsů apod.), koupelna s vanou a WC, fén, TV, telefon, minibar, trezor, klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, některé pokoje s balkonem (CK pokoje s balkonem negarantuje). Možnost přistýlky. Ceny na dotaz.
2- lůžkový pokoj DELUXE (20 m2), celkově zrekonstruované dvoulůžkové příp. jednolůžkové pokoje částečně s výhledem do zahrady, koupelna se sprchou a WC, fén, TV, telefon, minibar, klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, sada na přípravu kávy/čaje, sejf, některé pokoje s balkonem (CK pokoje s balkonem negarantuje). Možnost přistýlky. Ceny na dotaz. V těchto pokojích není možný pobyt s domácími zvířaty.
2- lůžkový pokoj EXECUTIVE (20 m2) celkově moderně zrekonstruované, nejnovější, koupelna se sprchou a WC, fén, TV, telefon, minibar, klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, trezor, sada na přípravu kávy/čaje, některé pokoje s balkonem (CK pokoje s balkonem negarantuje). Možnost přistýlky. Část těchto pokojů má výhled do zahrady. Ceny na dotaz. V těchto pokojích není možný pobyt s domácími zvířaty.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na vyžádání také možnost propojených pokojů, bezbariérových pokojů, možnost zapůjčení dětské postýlky.
Ubytování v den nástupu od 14,00 hod, uvolnění pokoje v den odjezdu do 11,00 hod.