St. Julian - Cavalieri Art Hotel ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

St. Julian - Cavalieri Art Hotel ****

Poloha: Cavalieri Art Hotel se nachází na pláži ve městě St. Julian's a nabízí terasu u moře a bazén. Tento hotel má výbornou polohu u zátoky Spinola a všechny jeho pokoje jsou klimatizované a s bezplatným Wi-Fi. Rušná čtvrť Paceville s bary a restauracemi je v dosahu 300 metrů od hotelu. Nedaleko najdete zastávku hlavních autobusových linek směřujících do měst Valletta a Sliema a do přístaviště trajektů na ostrov Gozo. Parkování je zdarma v závislosti na dostupnosti.

Pláž: Malta a přilehlé ostrovy disponují několika vyhlášenými plážemi, na většinu z nich se dostanete místní dopravou. Doporučujeme navštívit pláže Mellieha, Pretty Bay, Golden Bay, Blue Lagoon na ostrově Comino anebo pláže na ostrově Gozo. Plážový servis za poplatek.

Poznámka: - Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky.

Stravování: polopenze

Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty. Snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu, nápoje jsou za poplatek. U večeří se vyžaduje formální oblečení.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: vstupní hala s recepcí a směnárnou, 2 restaurace – bufetová restaurace Ottocento (podávají se snídaně a večeře) a restaurace Baco Noir (a la carte a lounge bar) a Pommarola pool bar (bar u bazénu). K odpočinku a relaxaci můžete využívat vnitřní bazén, venkovní bazén s oddělenou dětskou části, sluneční terasu s lehátky a slunečníky anebo vybavené fitness centrum, kde je možné se účastnit i skupinových lekcí či masáže (za poplatek). Hotel dále disponuje několika konferenčními místnostmi, prádelnou, výtahy, piano salonem a Wi-Fi připojením k internetu ve společných prostorách hotelu. V letních měsících atraktivní grilování s výhledem na zátoku St. Julians.

Vybavení pokojů: Hotel disponuje 258 prostornými a stylově zařízenými pokoji kategorie „Deluxe Comfort“, pokoje mají standardně výhled do krajiny, za příplatek je výhled na moře. Pokoje jsou zařízeny v minimalistickém stylu a disponují koupelnou se walk-in sprchovým koutem, toaletou a fénem, plochou SAT TV, telefonem, trezorem, minibarem (za poplatek), setem na připravuje kávy a čaje, klimatizací, Wi-Fi připojením zdarma a balkonem. Pokoje jsou s maximální obsazeností 2 osoby + 1 osoba na přistýlce.