Sliema - Hotel Waterfront ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sliema - Hotel Waterfront ****

Poloha: * hotel Waterfront je centrálně umístěný a nabízí nádherný výhled na město Sliema, otevřené moře a siluetu hlavního města Valletta. Přímo před hotelem je pobřežní promenáda, která nabízí k příjemné procházce do centra města Sliema s mnohými restauracemi, obchody či bary. Plážový klub s menší pláži a bazénem je vzdálen asi 1 km. Molo pro lodě do Valletty je vzdálené asi 200 metrů.

Pláž: Cca 1 km od hotelu se nachází hohtelový plážový klub s malou skalistou pláži a bazénem (lehátka, slunečníky, sprcha k dispozici). Dále doporučujeme navštívit pláže Mellieha, Pretty Bay, Golden Bay, Blue Lagoon na ostrově Comino anebo pláže na ostrově Gozo. Plážový servis za poplatek. Na většinu pláží se dostanete místní dopravou.

Poznámka: - Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky.

Stravování: snídaně

Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty.
Snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu nebo formou bufetu, nápoje jsou za poplatek. U večeří se vyžaduje formální oblečení.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hotel nabízí hostům celkem 116 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí, výtah, kterým lze vyjet do většiny poschodí. Dále je zde restaurace, kavárna, bar, služba hlídání dětí, pokojová služba, prádelna a konferenční místnost. Cca 1 km od hotelu má hotel svůj plážový klub s bazénem a lehátky se slunečníky (zdarma). Hotel disponuje také vnitřním bazénem, menším fitness centrem a spa centrem. Přes WiFi se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu (zdarma) a ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti.

Vybavení pokojů: Komfortně zařízené dvoulůžkové pokoje s rozlohou cca 25 m2 a maximální obsazeností 2 osoby jsou vybaveny příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy, minibarem (na vyžádání, za poplatek), klimatizací, trezorem, kabelovou TV, WiFi připojením (v ceně), telefonem, koupelnou s vanou nebo integrovaným sprchovým koutem, toaletou a fénem, většina pokojů disponuje i balkonem. Volitelně, za příplatek jsou Superior pokoje s bočním výhledem na moře (maximální kapacita 3 opsoby) nebo s přímým výhledem na moře (maximální kapacita 2 osoby