Andorra - Srdce Pyrenejí

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Andorra - Srdce Pyrenejí

Pyreneje Andorra - ubytování v excelentním **** horském hotelu s gurmánskou polopenzí * Výstup na magickou horu Pic De Casamanya * Neobjevený ministáteček * Volný vstup do bazénu a jacuzzi v hotelu

Ubytování: různé

hotel

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy do Barcelony, pokračování pronajatou dopravou na ubytování do hotelu.
2. den: Celodenní turistika charakteristickým a zároveň nejznámějším andorrským údolím VALL D‘INCLES k největším jezerům JUCLAR s bohatou flórou. Cestou působivé vodopády, vyhlídky na okolní horské hřebeny.
3. den: Celodenní turistika - výstup na magickou horu PIC DE CASAMANYA (2 740 m) je povinností každého turisty, který přijede do Andorry. Fantastické výhledy nejen z vrcholu, ale i během výstupu. Možnost nenáročné okružní túry.
4. den: Odpočinkový den, výlet do hlavního města ANDORRA LA VELLA . Prohlídka historického středu (úzké uličky s nízkými kamennými domy, středověké kostely Sant Esteve a Sant Andreu, sídlo parlamentu z 16. stol.), možnost výhodných nákupů, případně návštěvy světově proslulých termálních lázní Caldea. Při zpáteční cestě zastávka u poutního místa, kaple patronky Andorry, zázračné Madony z Meritxellu.
5. den: Celodenní turistika, fascinující okružní cesta okolo ledovcových jezer v údolí PESSONS do impozantní kotliny orámované horami dosahujícími výšky okolo 2 800 m. Možnost prodloužení trasy s výstupem na COLLADA DELA PESSONS (2 792 m).
6. den: Celodenní okružní turistika v přírodním parku COMAPEDROSA okolo polozapomenutých farem, v obou směrech nádherné vyhlídky na nejvyšší pohoří Andorry COMA PEDROSA .
7. - 8. den: Okružní turistika mezi vrcholky hor a jezery TRISTAINA . Uzavřená kotlina s bohatou faunou i flórou, s nejvyšším vrcholem PIC DE TRISTAINA (2 882 m) s možností prodloužení o výstup na jeden z nejbližších vrcholů.