Hurghada - Hotel Gravity Sahl Hasheesh *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Gravity Sahl Hasheesh *****

Poloha: Luxusní hotel se nachází v letovisku Sahl hasheesh se rozléhá na ploše přesahující 30 tisíc metrů čtverečních. Je tvořen hlavní 6ti patrovou budovou a celkem 20 vilkami. Letiště v Hurghadě je vzdáleno 25 km, centrum Hurghady cca 28 km. Doporučujeme klientům, kteří vyhledávají kombinaci kvalitních služeb, komfortní ubytování a pestrý program all inclusive. V nedávné době byl postaven i velký aquapark, takže i rodiny s dětmi si zde přijdou na své. Klienti dozajistě také určitě ocení fakt, že jako jediný hotel disponuje vlastním duty free shopem

Pláž: Krásná písečná pláž o délce 220 m se rozléhá přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma. Na pláži se rovněž nachází bar v rámci programu all inclusive. Vstup do moře je velmi pozvolný a je m,ožné využít hotelové molo.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

All inclusive – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, lehké občerstvení během dne. Neomezené množství vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby v časech a místech určených hotelem (10:00–24:00).

Ubytování: hotel *****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, hlavní restaurace, 4 ala carte restaurace (orientální, brazilská a mexická, italská a asijská) - vyjma italské restauace, která není zahrnuta v kocneptu all inclusive je možná návštěva zbylých resutaurací zdarma (2 x celkem za pobyt oproti předchozí rezervaci), lobby bar, disco bar, bar na pláži, bar u bazénu, bar na terase, celkem 7 venkovních bazénů (lehátka a slunečníky zdarma, 1 bazén v zimě vyhřívaný), dětský bazén, aqupark s celkem 35 skluzavkami (děti od 130cm), miniklub pro děti, dětské hřiště, animační a večerní programy v amfiteátru, plážový volejbal, stolní tenis, aerobik, vodní pólo, fitness, šipky, zumba. Za poplatek billiard, půjčovna aut, půjčovna elektro kol, obchodní centrum, služby lékaře, sauna, masáže, turecké lázně, výřivka, potápení.

Vybavení pokojů: Moderně zařízené pokoje s označením superior (28-30 m) a možností jedné přistýlky jsou vybaveny individuální klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, minibarem (denně doplňován vodou), setem pro přípravu čaje a kávy, Wi-Fi připojením, trezorem a balkonem nebo terasou. Rodinné pokoje s možností dvou přistýlek jsou k dispozici za příplatek. Na vyžádání jsou pak možné suity.