Dit Evrika Beach Club ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dit Evrika Beach Club ****

Poloha: Moderní hotelový komplex je umístěný přímo u pláže v severní části Sl. pobřeží. Skládá se ze tří budov s velkým bazénem a nabízí veškerý servis a komfort služeb. Budova u pláže (BLOCK D) je vyhrazen pro pokje a služby PREMIUM. Doporučujeme pro náročnější klienty a rodiny s dětmi. Do centra letoviska se dostanete pěšky po promenádě nebo turistickým vláčkem. V okolí množství obchůdků, restaurací, kaváren, občerstvení, sportovního vyžití a zábavy. Vzdálenost Sl. pobřeží od letiště Burgas je přibližně 30 km.

Pláž: Hotelový komplex se rozprostírá přímo u široké písečné pláže, od které je oddělen pouze místní plážovou promenádou. Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná i pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži za zdarma. Ručníky zdarma (za vratnou kauci). Plážový bar součástí programu All INCLUSIVE (10:00-17:00).

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná i pro malé děti. Lehátka a slunečníky zdarma. Plážové ručníky zdarma (za kauci). Hotel má vlastní aquapark a bohatý program All Inclusive. Svými službami i vybavením uspokojí i náročnější klienty. Sl. pobřeží je jedním z největších hotelových a rekreačních turistických center u Černého moře. V letovisku naleznete minigolf, tenisové kurty, aquapark a spousta atrakcí pro dospělé i děti. Dále pošta, poliklinika, kiosky s rychlým občerstvením, sposta útulných restaurací, dětské atrakce, půjčovny sportovních potřeb, zábavní folklórní podniky nebo kasina. Na písečné pláži, která je dlouhá 7 km a na některých místech dosahuje šířky až 200 m, je několik center pro s nabídkou vodních sportů - skůtry, šlapací kola, vodní lyže, windsurfing, padák, banán a další. V blízkosti starobylé městečko Nesebar, které svádí k večerní procházce. Ke koloritu patří projížďka v drožkách, turistickým vláčkem nebo výlet lodí. Sl. pobřeží je jedním z největších hotelových a rekreačních turistických center u Černého moře. V letovisku naleznete minigolf, tenisové kurty, aquapark a spousta atrakcí pro dospělé i děti. Dále pošta, poliklinika, kiosky s rychlým občerstvením, spousta útulných restaurací, dětské atrakce, půjčovny sportovních potřeb, zábavné folklórní podniky nebo kasina. Na písečné pláži, která je dlouhá 7 km a na některých místech dosahuje šířky až 200 m, je několik center s nabídkou vodních sportů - skůtry, šlapací kola, vodní lyže, windsurfing, padák, banán a další. V blízkosti starobylé městečko Nesebar, které svádí k večerní procházce. Ke koloritu patří projížďka v drožkách, turistickým vláčkem nebo výlet lodí.

Transfer:
Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 40-50 min.

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně (7:30-10:00), oběd (12:00-14:00) a večeře (18:00-21:00) formou bufetu s přípravou čerstvých pokrmů (omelety, grilovaná masa apod.) v hlavní restauraci. Pozdní kontinentální snídaně (10:00–12:00). Lehké občerstvení ve snack baru - pizza, sendviče, saláty (12:00-15:00). Odpolední sendviče, káva, čaj, variace sladkého pečiva, moučníků a zmrzlina (15:00-17:00). Volitelná večeře v tematické a la carte restauraci 1x za pobyt - je vyžadována a nutná včasná rezervace, v závislosti na dostupnosti. Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů, koktejlů v restauracích a hotelových barech - Lobby bar (10:00-23:00), Rainy bar (18:00-24:00), Bar Saloon (18:00-24:00), bar u bazénu (10:00-18:00), plážový bar (10:00-17:00). Hotel si vyhrazuje právo na drobné změny programu a místa čerpání služeb.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje standard (DBS) s možností jedné přistýlky, dvoulůžkové pokoje s výhledem na bazén (DBP) s možností jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, klimatizace, sat.TV, malá lednice, telefon, Wi-Fi připojení, bezpečnostní schránka a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.
Family Room (DBF) - dvoulůžkový pokoj se dvěma přistýlkami (palanda), vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, klimatizace, sat. TV, malá lednice, telefon, Wi-Fi připojení, bezpečnostní schránka a balkon. Minimální obsazení studia je 4 osobami, tzn. min. 2 dospělí a 2 děti nebo 3 dospělí + 1 dítě (3. dospělý pouze do 18ti let).
Dvoulůžkové pokoje PREMIUM (PDS), dvoulůžkové pokoje PREMIUM na bazén (PDP) s možností jedné přistýlky a dvoulůžkové pokoje PREMIUM s výhledem na moře (PDM) s možností dvou přistýlek. Součástí pokoje je vlastní sociální zařízení, koupelnová kosmetika, klimatizace, vysoušeč vlasů, sat.TV, malá lednice, zařízení pro přípravu kávy a čaje, telefon, bezpečnostní schránka a balkon. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. EVRIKA PREMIUM nabízí vyšší standard služeb a ubytování v prémiových pokojích - budova D, která leží přímo u moře, kvalitnější Wi-Fi připojení, vlastní restaurace pro rozšířenou snídani (07:30-10:30) a večeři (18:00-21:00), soukromý Relax bazén s lehátky a slunečníky.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj standard (DBS): 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj standard s výhledem na bazén (DBP): 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj Family Room (DBF): 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí + 1 dítě (3. dospělý pouze do 18ti let).
Dvoulůžkový pokoj Premium (PDS): 2 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj Premium s výhledem na bazén (PDP): 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj Premium s výhledem na moře (PDM): 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí.
Do maximálního obsazení pokojů se počítá také infant - dítě 0-2 roky.

Vybavení:
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, tři tematické restaurace - bulharská, asijská, italská (nutná rezervace předem), lobby bar, snack bar, rainy bar, bar u bazénu, plážový bar, 2 venkovní bazény pro dospělé a děti, aquapark, 2 dětská hřiště a brouzdaliště. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.