Jana **

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: letecky Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Jana **

Poloha: Oblíbený, rodinný penzion je situován ve staré části letoviska Primorska. Nachází se v ideální poloze mezi oběma plážemi. Penzion je vzdálený jak od severní tak od jižní pláže cca 300 m. Do centra letoviska je to příjemnou procházkou cca 5 minut chůze. Penzion leží hned vedle výtečné čínské restaurace.

Pláž: Severní i jižní pláž je vzdálena od penzionu cca 300 m. Obě pláže jsou písečné. Jižní pláž má velmi pozvolný vstup do moře a moře zde bývá klidnější. Pláž je vhodná i pro malé děti. Široká nabídka vodních sportů, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5-6 LV/1 kus).

Sport a zábava: V Primorsku se nachází aquapark, sportovní hala, dětské hřiště, tenisové kurty, letní kino, půjčovna kol, půjčovna aut, banky a bankomaty, kavárny, restaurace, diskotéky a spousta atrakcí, zábavy a vyžití pro dospělé i děti. Na jižní pláži tobogán. V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k rezidenci Perla. Vřele doporučujeme procházku po příjemné promenádě, která spojuje severní pláž s přístavem u pláže jižní. Nachází se zde také sezónní kancelář CK Bulgariatour, kde se můžete blíže seznámit s pobytovým místem, poskytovanými službami a možnostmi fakultativních výletů.

Transfer:
Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.

Stravování: vlastní

BEZ STRAVY

Ubytování: apartmán

Penzion s příjemným prostředím nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech pro 4–5 osob s vlastním sociálním zařízením, TV, lednicí, rychlovarnou konvicí a balkonem. Wi-Fi připojení zdarma. Na patře k dispozici žehlicí prkno s žehličkou. Ve čtyřlůžkových apartmánech (APT4-K) je k dispozici kuchyňský kout se základním vybavením. Vedle penzionu se nachází výtečná čínská restaurace.

Maximální obsazení pokoje:
Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí.
Dvouložnicový apartmán (APT4-K): 4 dospělí + 1 dítě