Říční plavba po severním Rýnu (Brava)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Říční plavba po severním Rýnu (Brava)

DÍTĚ do 15 let v doprovodu min. jedné dospělé osoby ZDARMA
Našim klientům nabízíme dva typy plaveb - mezinárodní a německé. Na mezinárodních plavbách jsou veškeré materiály jako lodní noviny, jídelní lístek, hlášení rozhlasu, atd. v angličtině. Stejně tak výlety jsou dostupné s anglicky hovořícími průvodci a na palubě většina personálu mluví anglicky. Na německých plavbách se minimálně na recepci domluvíte anglicky (většinou i někdo z personálu mluví česky, slovensky, apod.), ale veškeré materiály i výlety jsou dostupné pouze v němčině. O jakou plavbu se jedná bude vždy upřesněno v nabídce, popř. uveďte do poznámky v poptávce, o který typ máte zájem.

Vydejte se s námi na týdenní dovolenou plnou relaxace na jedné z luxusních 5* lodí. Čekají na vás služby all inclusive a několik kategorií ubytování.

Z Kolína nad Rýnem se vydáme na sever, odbočíme k největšímu nizozemském jezeru Ijsselmeer a vychutnáme si plavbu po jeho hladině.

Zanedlouho na to budete vítat pohledem filmové museum EYE v Amsterdamu. Tam loď zakotví přímo u hlavního vlakového nádraží - ideálního výchozího bodu pro poznávání metropole plné vodních kanálů. Pokud chcete poznat multikulturalitu Amsterdamu všemi smysly, rozhodně neopomeňte ochutnat mezinárodní kuchyni. Amsterdam je jedno z nejnavštěvovanějších evropských měst, kde se nacházejí nejslavnější díla předních světových malířů.

Rotterdam je opravdu impresivním místem, okouzlující hlavně svou novodobou architekturou a obrovským přístavem, do kterého proudí zboží ze všech koutů světa.

Po zastávce v Rotterdamu jsou na pořadu dne belgická města Gent a Antwerpy. Třpytivá historie Antwerp jako diamantového centra proniká do atmosféry města i dnes.

Doprava: vlastní

Časy uvedené v itineráři jsou orientační a můžou se lišit v závislosti na konkrétních podmínkách a situacích.

Ubytování: loď

A-ROSA BRAVA, VIVA, AQUA


Stejně jako A-ROSA Brava jsou zařízené i lodě A-ROSA Aqua a A-ROSA Viva. Jako mezinárodní lodě jsou přizpůsobené A-ROSA Aqua a A-ROSA Viva. Na mezinárodních plavbách jsou veškeré materiály jako lodní noviny, jídelní lístek, hlášení rozhlasu, atd. v angličtině. Stejně tak výlety jsou dostupné s anglicky hovořícími průvodci a na palubě většina personálu mluví anglicky. Na německých plavbách se minimálně na recepci domluvíte anglicky (většinou i někdo z personálu mluví česky, slovensky, apod.), ale veškeré materiály i výlety jsou dostupné pouze v němčině.

LODĚ V ČÍSLECH:

Rok vyrobení: 2009 A-ROSA AQUA, 2010 A-ROSA VIVA, 2011 A-ROSA BRAVA
Délka: 135 m
Šířka: 11,4 m
Rychlost: 22 km/h
99 venkovních kajut
Maximální počet pasažérů: 202
Kategorie ubytování: S, A, C, D
Rychlost: max. 22km/h

VYBAVENÍ SPOLEČNÝCH PROSTOR LODI:

restaurace, bary, whirlpool, sprcha, minigolf, jamkoviště, hra Shuffleboard, foyer, recepce, SPA centrum (masáže, beauty, wellness), fitness centrum, sanarium, klidová zóna, prostor pro hry, WC, obchůdek se suvenýry

VYBAVENÍ KAJUT:
koupelna + WC, TV, telefon, sejf, klimatizace

KATEGORIE S - vnější kajuta s oknem, dvě postele (možnost přistýlky), koupelna se sprchovým koutem, 1. podlaží, rozloha 14,5 m2
KATEGORIE A - vnější kajuta s oknem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 1. podlaží, rozloha 14,5 m2
KATEGORIE C - vnější kajuta s francouzským balkonem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 2. podlaží, rozloha 14,5 m2
KATEGORIE D - vnější kajuta s francouzským balkonem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 3. podlaží, rozloha 14,5 m2

Na každém patře (kategorie A, C, D) jsou právě dvě kajuty se spojenými dveřmi, které se dají použít jako rodinné kajuty. Číslo kajuty Vám sdělíme na vyžádání.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Cologne-17:00
2. den Ijsselmeer--
Enkhuizen14:0023:00
3. den Zaanstad06:0012:00
Amsterdam13:0023:00
4. den Rotterdam08:0014:00
5. den Gent07:0018:30
6. den Antwerp01:0018:00
7. den Nijmegen07:0013:00
8. den Cologne06:00-