Severní Kypr - Hotel Merit Cyprus Gardens ****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Severní Kypr - Hotel Merit Cyprus Gardens ****

Poloha: Příjemný hotelový resort se nachází na klidném místě o 1500 metrů dlouhé písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Tento rodinný komplex ve stylu prázdninové vesničky je tvořený nižšími budovami a vilkami. Celý areál je zasazen do krásné kvetoucí zahrady, jež umocňuje pocit klidu a soukromí. Centrum historického města Famagusta s památkami, restauracemi, bary a obchůdky je vzdálené 15 km od komplexu a je možné se zde dopravit místní dopravou tzv. dolmuší. Letiště je vzdáleno cca 45 km. Hotel je vhodný pro klienty všech věkových kategorií, včetně rodin s dětmi.

Pláž: Pěkná písčitá pláž s velmi pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky zdarma. Plážové osušky za poplatek nebo vrátný deposit.

Stravování: ultra all inclusive

ALL INCLUSIVE - Snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední káva s malým občerstvením, místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje během jídel a v místech a časech určených hotelem (na baru u bazénu, max. do půlnoci). Uvedené časy i místa podávání jsou určeny hotelem a mohou se změnit.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: K vybavení hotelu patří Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu, wifi v lobby (zdarma), směnárna, venkovní bazén s lehátky a slunečníky zdarma, dětský bazén, dětské hřiště, lehátka a slunečníky zdarma také na pláži. K dalším aktivitám patří plážový volejbal či kasino.

Vybavení pokojů: Pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti či jedné pro dospělého se nachází v bungalovech (vilkách) rozmístěných v pěkné středomořské zahradě. Pokoje jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, TV/SAT, telefonem, minibarem (za poplatek), trezorem (zdarma), wifi (zdarma), koupelnou s vanou/sprchou, fénem, balkonem nebo terasou.