Plavba po severním Rýnu a Mosele (Silva)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Plavba po severním Rýnu a Mosele (Silva)

Máte někdy chuť na dovolenou, která vás provede zajímavými městy a někdy zase na relaxaci v přírodě? Máme pro vás řešení jak zkombinovat obojí, vydejte se na plavbu po Rýnu!

Od roku 2023 jsou všechny plavby mezinárodní, tzn. že jsou veškeré materiály jako lodní noviny, jídelní lístek, hlášení rozhlasu, atd. v anglickém jazyce. Stejně tak výlety jsou dostupné s anglicky hovořícími průvodci a na palubě personál mluví anglicky (většinou i německy).

V jedné minutě se budete z paluby lodi loučit s kolínskou katedrálou a zanedlouho na to vítat pohledem filmové museum EYE v Amsterdamu. Tam loď zakotví přímo u hlavního vlakového nádraží - ideálního výchozího bodu pro poznávání metropole plné vodních kanálů. Pokud chcete poznat multikulturalitu Amsterdamu všemi smysly, rozhodně neopomeňte ochutnat mezinárodní kuchyni.
Rotterdam je opravdu impresivním místem, okouzlující hlavně svou novodobou architekturou a obrovským přístavem, do kterého proudí zboží ze všech koutů světa.
Poté se vydáte do Antwerp. Jejich třpytivá historie jako diamantového centra proniká do atmosféry města i dnes.
Krátká objíždka směrem ke Cochem odhalí romantické údolí řeky Mosely a na zpáteční cestě vás učarují hrady okolo Bernkastel-Kues.
Další zastávkou bude Trier, skvělé místo pro procházky i delší treky. Pokud si chcete užít výhled na krásy Rýna ze shora, doporučujeme vám vyjet lanovkou nad les Ehrenbreitstein v Koblenci - nádherné místo, ze kterého se můžete ohlédnout jak za pomalu plynoucí řekou tak za vaší dovolenou na palubě lodi A-Rosa, jež se pomalu chýlí ke konci.

Doprava: vlastní

Časy uvedené v itineráři jsou orientační a můžou se lišit v závislosti na konkrétních podmínkách a situacích.

Ubytování: loď

A-ROSA SILVA


A-ROSA Silva patří mezi nejnovější lodě společnosti A-Rosa. S touto lodí se setkáte po celý rok na Dunaji i na Rýnu. Svojí délkou a šířkou je přizpůsobena k proplutí kanálu Europakanal, který spojuje řeky Mohan a Dunaj od Bamberku přes Norimberk až do Kelheimu. Tato splavná vodní cesta spojuje Severní moře s Černým mořem.

Od roku 2023 jsou všechny plavby mezinárodní, tzn. že jsou veškeré materiály jako lodní noviny, jídelní lístek, hlášení rozhlasu, atd. v anglickém jazyce. Stejně tak výlety jsou dostupné s anglicky hovořícími průvodci a na palubě personál mluví anglicky (většinou i německy).

LODĚ V ČÍSLECH:

Rok vyrobení: 2012
Délka: 135
Šířka: 11,4
Rychlost: 22 km/h
89 venkovních kabin, 4junior suite, 2 balkon suite
Kategorie: S, A, C, D, E, F, G
Maximální počet hostů: 186

VYBAVENÍ SPOLEČNÝCH PROSTOR LODI:

restaurace, bary, bazén se sprchou, venkovní posezení, plocha pro hry, minigolf, jamkoviště, hra Shuffleboard, panoramatický salonek s barem, obchůdek se suvenýry, recepce, foyer, WC, sanarium, SPA centrum (másáže, beauty, wellness), fitness centrum

VYBAVENÍ KAJUT:
koupelna + WC, TV, telefon, sejf, klimatizace

KATEGORIE S - vnější kajuta s oknem, 2 postele (možnost přistýlky), koupelna se sprchovým koutem, 1. podlaží, rozloha 14,2 m2
KATEGORIE A - vnější kajuta s oknem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 1. podlaží, rozloha 14,5 m2
KATEGORIE C - vnější kajuta s francouzským balkonem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 2. podlaží, rozloha 14,5 m2
KATEGORIE D - vnější kajuta s francouzským balkonem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 3. podlaží, rozloha 14,5 m2
KATEGORIE E - vnější suita s francouzským balkonem, dvojlůžko, sedací souprava, koupelna se sprchovým koutem, 3. podlaží, rozloha 21 m2
KATEGORIE F - vnější kajuta s balkonem s posezením, dvojlůžko, sedací souprava, koupelna s vanou a sprchovým koutem, 3. podlaží, rozloha 29 m2

Na každém patře (kategorie A,C,D) jsou právě dvě kajuty se spojenými dveřmi, které se dají použít jako rodinné kajuty. Číslo kajuty Vám sdělíme na vyžádání. Kajuty číslo 103 - 106 mají možnost oddělených postelí - pouze kategorie A.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Cologne-18:00
2. den Cochem11:0017:00
3. den Trier-Mehring09:0023:59
4. den Bernkastel-Kues06:0021:30
5. den Koblenz15:0021:30
6. den Nijmegen14:0022:00
7. den Amsterdam06:0023:30
8. den Rotterdam08:0016:00
9. den Emmerich09:0015:00
10. den Cologne06:00-