St. George hotel SPA & Golf resort, Paphos, Kypr

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: ultra all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

St. George hotel SPA & Golf resort, Paphos, Kypr

Odlety z Bratislavy a Vídně !

FM sleva 17 % při objednání pobytu do 28.02.2024!


hotel v režimu Adults only !

Ideální pro cestovatele hledají odpočinek a relaxaci. Hostům jsou poskytnuty všechny služby pro bezstarostnou a kvalitní dovolenou.

St. George hotel SPA & Golf resort - se nachází pár metrů od pláže Chlorakas v obklopení nádherné středomořské zahrady ohraničené na jedné straně zvlněnými kopci a na straně druhé Středozemním mořem. Má tři bazény (krytý, venkovní a dětský bazén), restaurace, bary, plně vybavenou posilovnu a fitness, SENSPA masáže a procedury s mořskou kosmetikou Thalion, 18-ti jamkové golfové hřiště, dětský klub pro děti ve věku 4-11 let se spoustou různých aktivit.

Vybavení: Recepce 24/7, směnárna, úschovny zavazadel, restaurace, bar, venkovní a dětský bazén, krytý bazén, sluneční terasa, lehátka a slunečníky, SPA s tělovými a obličejovými procedurami, sauna, vířivka, fitness, posilovna, dětský klub, konferenční sál. Wiffi ZDARMA.

Ubytování: 360 pokojů zařízených s důrazem na luxus, pohodlí a vybavení odpovídajícím kategorii 4* hotelu. Většina pokojů je s výhledem na moře. Všechny pokoje jsou klimatizované, mají vlastní koupelnu s toaletními potřeby, župany a pantoflemi, satelitní TV, příslušenství pro přípravu čaje a kávy. wifi

Stravování:
Užijte si výběr ze sedmi restaurací, Gelaterie a pěti vnitřních a venkovních barů, které nabízejí široký výběr značkových mezinárodních lihovin. Restaurace nabízejí bohaté snídaně, výjimečný celodenní výběr jídel, senzační bufety s vařením přímo před zraky hostů a tématické à la carte možnosti k večeři.

Snídaňová restaurace: bufetová restaurace s živým vařením, nabídka snídaní inspirované středomořskou kuchyní (07:00 - 10:00 hod.)
Kionos Restaurant: restaurace zaměřená na bufetovou nabídku jídel s místní středomořskou kuchyní. Čerstvé sezónní pokrmy s denně obměňovanými menu. Menu zahrnuje saláty, těstoviny, vynikající maso, živá show cooking s různými tématy od kontinentální Evropy až po Asii. (denně 19:00-22:00 v letních měsících a 18:30-21:30 v zimních měsících.)
Sunset Grill Restaurant: ideální místo pro lehký oběd pod širým nebem. Jídla s důrazem na lehkou středomořskou kuchyni, těstoviny, grilované maso a ryby. (otevřenou v letních měsících)
Kionos á la Carte Restaurant: vychutnejte si steak připravený přímo u vašeho stolu, gourmet humra nebo obří krevety v romantickém prostředí. (19:00 do 21:30 hod. )
Arcadia Lounge: útulné a pohodlné prostředí - nabídka drinků
Avakas Cocktail: stylová atmosféra s živou hudbou, nabídka koktejlů
Aeolos Pool Bar: nápoje, čerstvě vymačkané ovocné a zeleninové šťávy, lehké občerstvení a dezerty.
Ammos Beach Kiosk: přímo na pláži s výhledem na Středozemní moře v krásné a uvolněné atmosféře.
Geronissos Bar: užijte si různé taneční/živá vystoupení, a zábavné představení

SENSPA: plně vybavená posilovna s nejmodernějším vybavením pro fitness a posilování, cvičební plocha pro aerobik, sauna, parní lázeň, Jacuzzi hydromasáž, kosmetický salon, vnitřní vyhřívaný bazén, kadeřnictví.

Aktivity:
Tematické noci, živá hudba, komediální představení, soutěže, kouzelnické show, břišní tance a dalšíc zábava. Na pláži Chlorakas různé vodní sporty a potápění, potápěčské centrum.

Minithis Hills Golf - krásné a náročné 18 jamkové mistrovské hřiště vinoucí se kolem kláštera z 12.století s výhledem na pohoří Troodos.

Pláž: písečná s pozvolným vstupem do moře.

Služby:
parkování v areálu hotelu ZDARMA
Domáci mazlíčci nejsou povoleni !
Hotel je nekuřácký !



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
Konečná cena zájezdu se může od uvedené ceny lišit z důvodu průběžných změn cen letenek. CK si proto vyhrazuje právo změny konečné ceny zájezdu.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkový pokoj: (max. 2-3 osoby) balkon s posezením, dvoulůžko s možností přistýlky, klimatizace, koupelna, fén, toaletní potřeby, SAT/TV, telefon, mini lednice, zařízení na přípravu čaje a kávy, trezor na pokoji, Wifi zdarma. (23 m²)

Pokoj Superior Sea View: (max. 2-3 osoby) balkon s posezením, dvoulůžko s možností přistýlky, klimatizace, koupelna, fén, toaletní potřeby, SAT/TV, telefon, mini lednice, zařízení na přípravu čaje a kávy, trezor na pokoji, Wifi zdarma. (23 m²)

Check in: od 14:00 hod.
Check out: do 12:00 hod.