Severní Kypr - Hotel Manolya ***

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Severní Kypr - Hotel Manolya ***

Poloha: Čtyřpodlažní hotel Manolya s příjemnou rodinnou atmosférou leží ve vzdálenosti cca 3 km od centra menšího letoviska Lapta a cca 10 km od centra městečka Kyrenia, od letiště Ercan je hotel vzdálen cca 45 km. Přístup k moři a na hotelové molo určené k opalování je z hotelového areálu po několika schodech. Hotel má vynikající polohu hned u pláže a nedaleko centra městečka a nabízí tak ideální možnosti pro strávení aktivní dovolené. Večeři si můžete užívat v příjemné řecké restauraci s nádherným výhledem na moře.

Pláž: Uměle vybudované betonové molo se slunečníky a lehátky (zdarma) se nachází hned vedle hotelu. Přístup na menší písečnou pláž a na hotelové molo určené k opalování je z hotelového areálu po několika schodech. Vstup do moře z mola je možný po schůdkách nebo přímo z písečné pláže, která se nachází opodál.

Sport a zábava: vodní sporty, šnorchlováni, rybolov, masáže, příležitostně večery s živou hudbou, tematické večery.

Stravování: snídaně

Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty.
Polopenze: Snídaně a večeře formou švédských stolů. Nápoje u večeře si klienti hradí extra.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: V hotelu Manolya je pro klienty k dispozici vstupní hala s menší recepcí a směnárnou (možnost pronájmu trezoru za poplatek, internetové připojení WiFi je za poplatek), restaurace s vnitřní a venkovní částí s velmi hezkým výhledem na moře, bar u bazénu, bazén, menší dětský bazén, masáže. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži jsou zdarma.

Vybavení pokojů: Menší standardní dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělou osobu nebo 2 přistýlek pro děti disponují centrální klimatizací s možností individuální regulace a mají vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchovým koutem a toaleta), minibar (za poplatek), TV/SAT, telefon, balkon, internetové připojení (WiFi) je za poplatek. Možnost zapůjčení rychlovarné konvice nebo adaptéru za poplatek.