Slovinsko - Triglavský Np, Jezera Bled A Bohinj

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Slovinsko - Triglavský Np, Jezera Bled A Bohinj

Triglavský NP – Kranjska Gora – jezero Jasná – Nordic Centre Planica – PR Zelenci – soutěska Vintgar - jezero Bled – Bohijnské jezero – vodopády Savica – Vogel – Orlove Glave – údolí Vrata - vodopád Peričnik – Pyramidenkogel – Maria Wörth Užijte si s námi "babí léto" ve Slovinsku, spojené s poznáním přírodních krás Triglavského národního parku, smaragdových jezer, vodopádů a panoramatických výhledů. Ubytováni budeme po 3 noci ve wellness hotelu 4* mezi horskými masivy Karavanek a Julských Alp. Pohodový zájezd pro všechny, kdo touží po krásné přírodě s jedinečnou kulisou hor a současně i po regeneraci a odpočinku v hotelovém wellness.

Zájezd provází Ing. Milena Škorpilová

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 23.09. – 28.09. Odjezd A, Ostrava (+500)

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Ubytování: různé

Wellness horský hotel**** v kulisách okolních Alp v horském středisku Kranjska Gora. Ideální místo pro odpočinek i aktivní dovolenou. Součástí hotelu je bazén, wellness centrum i saunový svět či fitness.

hotel****

UBYTOVÁNÍ
- 3x ubytování v hotelu*** - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím
- Wellness horský hotel**** v kulisách okolních Alp v horském středisku Kranjska Gora. Ideální místo pro odpočinek i aktivní dovolenou. Součástí hotelu je bazén, wellness centrum i saunový svět či fitness.
- CK si vyhrazuje právo změnit místo ubytování dle Všeobecných smluvních podmínek.

STRAVOVÁNÍ
3x snídaně formou bufetu, večeře za příplatek. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Program zájezdu

1. - 2. den: Ve večerních hodinách odjezd z ČR. Cesta přes Rakousko do Slovinska. 2. den zajezdu
3. - 4. den: Pohodový den v okolí Bledského jezera . Procházka romantickou SOUTĚSKOU VINTGAR , následuje nejnavštěvovanější slovinské JEZERO BLED , příjemná vycházková stezka okolo jezera, pohledy na Julské Alpy i Karavanky, lázeňské městečko, hrad Bled , možnost plavby typickou loďkou tzv. pletnou na Bledský ostrov . Návrat na hotel, wellness, bazény, individuální volno nebo lehká turistika v okolí hotelu, mezi horskými masivy Karavanek a Julských Alp. 4. den zájezdu
5. - 6. den: Dopoledne údolí Vrata a procházka k vodopádu PERIČNIK , jeden z nejkrásnějších ve Slovinsku. Odpoledne odjezd do Rakouska, výhled z nejvyšší dřevěné vyhlídkové věže v Evropě PYRAMIDENKOGEL na jezero Wörthersee , poté zastávka v městečku MARIA WÖRTH , procházka po promenádě podél jezera Wörthersee. Odjezd do ČR. 6. den zájezdu