Kyrenia - Acapulco Beach & Spa

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kyrenia - Acapulco Beach & Spa

Destinace

Kyrenia /Girne/ je vzkvétajícím pobřežním letoviskem na severním pobřeží Kypru. Díky své poloze v turecké části Kypru není ještě zcela zasažena cestovním ruchem jako letoviska na jihu a tak si zde můžete užít opravdu klidnou relaxační dovolenou. Pláže v letovisku jsou více kamenité, ale převažují menší písečné pláže a ani v nejvyšší letní sezoně nebývají přeplněné. Městečko Kyrenia je plné historických budov a pozůstatků středověkých věží a hradeb, které společně s úzkými uličkami a lemovanými krámky dotváří prázdninovou atmosféru střediska. I když může působit poněkud ospalým dojmem po setmění jako by nabrala druhý dech a díky restauracím a barům otevřeným do časných ranních hodin určitě není o zábavu nouze. Během dne doporučujeme navštívit zdejší trh, kde můžete nakoupit čerstvou zeleninu, ovoce, rukodělné výrobky a netradiční suvenýry. Okolí Kyrenie je obklopené nádhernou neporušenou přírodou. Oblíbeným cílem výletů v Kyrenii je místní hrad Kyrenia, postaven již v 7. století na obranu města před arabskými nájezdníky. Nejpopulárnější pláží je bezpochyby Acapulco Beach s dlouhým písečným úsekem a pozvolným vstupem do vody. Pláž Escape najdete asi 5 km daleko od Kyrenii a je považována za jednu z nejkrásnějších pláží na severním pobřeží. Za zmínku stojí i pláž Alagadi, známá jako želví pláž. Název pláže je dvozen od želv kladoucích zde každé léto svoje vajíčka. Pláž je plná písčitých dun, které pozvolna přecházejí v křistálovou mořskou vodu.

Poloha: Severní Kypr

Pláž: Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem s jemným pískem. Slunečníky, osušky a lehátka zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Pestré animační programy pro děti i dospělé, večerní představení, tenisové kurty, diskotéka, aquapark, šipky, posilovna, turecké lázně, sauna, vířivka, stolní tenis. Lunapark a masáže za poplatek.

Při vstupu na turecké území se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň 150 dní od data příjezdu.

Acapulco Beach & Spa: Velmi oblíbený resort se rozkládá v nádherné zahradě přímo u jedné z nejkrásnějších písečných pláží Severního Kypru. Ubytování v komfortních hotelových pokojích nebo vilkách umístěných v zahradě, či junior suitách vám poskytne veškerý komfort. Hotel byl nedávno renovován a je skvělou volbou nejen pro rodiny s dětmi. Nabízí bohatý animační program pro děti všech věkových kategorií a jeden z největších aquaparků a lunaparků na Kypru. Pouze pro dospělé je zde vyhrazen infinity bazén, ve kterém můžete v klidu relaxovat a načerpat novou energii. Jednou z předností tohoto hotelu jsou pokrmy připraveny ze surovin z vlastní lokální farmy. Hotel nabízí služby na velmi vysoké úrovni a uspokojí i nejnáročnější klientelu.

Přístavní město Kyrenia je vzdáleno necelých 10 km, ale je velmi dobře dostupné hotelovým autobusem, který jezdí za poplatek několikrát denně. Zde naleznete nespočet nákupních možností, kaváren a historických památek. Letiště Larnaka se nachází 75 km od resortu.

Ubytování: hotel *****

Hotelové pokoje ve třech hlavních budovách jsou po rekonstrukci a nabízí možnost až dvou přistýlek. Do vybavení patří koupelna se soc. zařízením, fén, klimatizace, TV/SAT, minibar (za poplatek), trezor a Wi-Fi (zdarma), balkon nebo terasa. Pokoje s výhledem na moře za příplatek.

Vilky – jsou dvoulůžkové, oproti hotelovému pokoji jednodušeji zařízené, s možností až dvou přistýlek. Nemají balkon ani terasu.

Zahradní junior suity – moderní, prostorné, nově postavené suity, se nachází v krásné kvetoucí zahradě resortu. Jsou vybavené koupelnou se soc. zařízením, fénem, klimatizací, TV/SAT, minibarem (za poplatek), Wifi (zdarma), trezorem, terasou. Díky své velikosti můžou ubytovat až 5člennou rodinu.

STRAVOVÁNÍ

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bohatého a velmi kvalitního bufetu, z potraviny si resort z většiny dováží z vlastní farmy. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje k dispozici od 10.00 do 24.00. Nápoje v rámci programu All Inclusive si nově můžete vychutnat ve všech barech (v časech určených hotelem). 2 a la carte restaurace (rybí a mezinárodní, obě za poplatek a s rezervací).

Vybavení: Prostorná hala s recepcí, Wi-Fi zdarma, restaurace s terasou, bar u pláže, bar u bazénu, 2 lobby bary, aquapark (provoz je závislý na počasí), krytý bazén, moderní Spa centrum a salon krásy, směnárna, konferenční místnosti, kasino, plážový volejbal, dětský bazén, mini klub, dětské hřiště, obchod se suvenýry, lunapark, parkoviště. Odpočinkový bazén s krásným výhledem na moře pouze pro dospělé najdete vedle restaurace.