Dubaj

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Dubaj

Ajman Saray, A Luxury Collection Resort *****, Ajman

PLÁŽ: přímo u hotelu se nachází písečná pláž, lehátka i slunečníky jsou k dispozici zdarma.

ZÁBAVA a SPORT: bazén, dětský bazén, dětský klub, fitness centrum, GoCo SPA, squash, stolní tenis, vodní sporty za poplatek, golfové hřiště vzdáleno do 3 km.

STRAVOVÁNÍ: snídaně. Za příplatek možné další typy stravování. V hotelu se nachází restaurace: Vista All day – mezinárodní – bufetová; Bab Al Bar Beach Bar & Grill – restaurace u pláže; večer slouží jako Lounge bar s Dj; Mejhana – arabská; Safi – steaky a mořské plody; Na drink můžete zajít do koktejlového baru Escape nebo do Al Shora Lounge baru.

VYBAVENÍ POKOJŮ: v pokoji se standardně nachází koupelna s vanou, sprchou, WC; fénem, župany a pantoflema, klimatizace, telefon, WiFi připojení, TV, iPod dock, trezor, žehlící prkno, set pro přípravu kávy a čaje, minibar.


Program zájezdu

1. den: PRAHA - DUBAJ: Odlet z Prahy. Odbave ní 2 h před odletem. Přílet do Dubaje, transfer do hotelu, nocleh.
2. - 6. den: POBYT V DUBAJI: Snídaně. Pobyt v hotelu dle výběru ve měs tě (hotely organizují 2x denně zdar ma transfery na pláž) či v hotelu pří mo na pláži (plážové hotely jsou o ně co dražší). Volný program. V Dubaji jsou ideální nákupní mož nosti za příznivé ceny. Možnost vy užití široké na bíd ky fakul tativních výletů s českým de legátem - půldenní pro hlídka města, výlet do sou sedního emi rátu Sharjah, pouštní safari s večeří.
7. den: DUBAJ: Snídaně. Volno na koupání a ná kupy.
8. den: ODLET A PŘÍLET DO PRAHY: Transfer na letiště, odlet do Prahy.