Buenos Aires a vodopády Iguacu

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Buenos Aires a vodopády Iguacu

ARGENTINA | BRAZÍLIE:Buenos Aires – Tigre – Estancia – argentinská a brazilská strana vodopádů Iguacu

Minimální počet osob: 8

Letecká doprava může vést přes USA. K tranzitu via USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem do USA.

Program zájezdu

1. den: BUENOS AIRES* Odlet z Prahy do Buenos Aires (noční let).
2. den: BUENOS AIRES* Po příletu a uvítání na letišti průvodcem America Tours Vás čeká prohlídka Buenos Aires.UVidíte nejširší ulici na světě Avenida 9.de Julio, slavný Obelisk a Colon Theatre, čtvrti San Telmo a May Square - historické a politcké centrum, budovu parlamentu, Casa Rosada, italskou čtvrť La Boca i čtvrť aristokratů Recoleta, kde na místním hřbitově navštívíme i hrob slavné Evity Peronové.
3. den: TIGRE, TANGO SHOW* Dopoledne Vás pozveme na projížďku lodí v malebné části říčních ramen delty řeky Paraná v oblasti Tigre. Odpoledne budete mít dostatek času na samostatnou prohlídku centra Buenos aires a večer Vás pak pozveme k návštěvě Tango Show, bez které by návštěva Buenos Aires nebyla kompletní.
4. den: ESTANCIA - VÝLET DO PAMPY* Celodenní výlet do argentinské pampy s návštěvou typické estancie – ranče na chov dobytka. Zde Vám místní gauchové předvedou svoje dovednosti v zacházení s lasem, jízdě na koni či krocení zdivočelého skotu, a během oběda ochutnáte typickou stravu a nápoje zdejších obyvatel. Návrat do hotelu večer.
5. den: BUENOS AIRES ( MONTEVIDEO)* Celodenní volno k samostatnému poznávání metropole. Fakultativně Vám nabízíme celodenní výlet katamaranem deltou řeky Paraná do uruguayského Colonia del Sacramento.
6. den: VODOPADY IGUACU* Časně transfer na letiště a odlet do Iguacu. Po příletu Vás čeká prohlídka první části mohutných vodopádů situovaných v tropickém pralese – argentinské strany. Po prohlídce a návštěvě mnoha vyhlídek na úchvatné vodopády můžete fakultativně absolvovat plavbu pod vodopády na rychlém člunu – nezapomenutelný zážitek! V podvečer následuje transfer do hotelu a ubytování. Zbytek dne využijte k relaxaci u hotelového bazénu či nákupu suvenýrů.
7. den: VODOPÁDY IGUACU* Odjezd přes hranice Argentiny k prohlídce druhé – brazilské části vodopádů. Čeká Vás dlouhá vycházka, odměnou Vám však budou jedinečné zážitky a množství fotek od nejkrásnějších vodopádů světa. Návrat do hotelu v odpoledních hodinách. Večer doporučujeme návštěvu některého ze zábavních podniků Iguacu.
8. den: Odlet Transfer na letiště a odlet do Prahy
9. den: Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí