Barcelo Aruba

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Barcelo Aruba

Uhnízděný do bílého prachového pobřeží Palm Beach, poskytuje Barcelo Aruba perfektní kulisu pro neuspěchanou tropickou dovolenou. Pouze několik mil od hlavního města Oranjestad a mezinárodního letiště v překrásném prostředí je resort karibskou oázou pro relaxaci a odpočinek. Budete se cítit svobodnými při plavání, šnorchlování či plachtění v klidné tyrkysové vodě hned za Vašimi dveřmi. Můžete se vyhřívat na slunci s exotickým koktejlem v ruce u úchvatného bazénu obloženého přírodním kamenem. Při posezení na terase odnese jemný karibský vánek všechny chmury.
Resort má celkem 380 pokojů deseti nejrůznějších typů. Každý ale má pohodlnou postel, elegantní zařízení, mramorové podlahy, soukromý balkón nebo terasu, klimatizaci, stropní ventilátor, kabelovou televizi, telefon, mini ledničku, radiobudík, vlastní elektronický sejf, kávovar, žehličku a žehlicí prkno a plně zařízenou koupelnu.
V rámci programu all inclusive můžete neomezeně konzumovat stravu a nápoje v některé ze 6 restaurací nebo 4 barech. Můžete relaxovat u některého z bazénů nebo využít jedné ze dvou vířivek. K dispozici jsou Vám dva tenisové kurty, vodní pólo, aerobik, šnorchlování nebo jízda na kajaku. Večer se můžete zabavit při "noční show" nebo dalších zábavných programech. Pro rodiny s dětmi ve věku 4-12 let nabízí resort dětský klub.
Za příplatek si můžete zahrát golf na 18jamkovém hřišti, využít masáže, půjčit si automobil nebo se zdokonalit v tenisu při soukromé lekci.