Bílá oáza Karibiku - ostrov Aruba s výlety

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bílá oáza Karibiku - ostrov Aruba s výlety

Novinka roku 2021 nás zavede na nádherný ostrov severně od Venezuely – Aruba, kde naleznete velké množství kaktusů a z fauny nepřehlédnutelné leguány. Ale asi největším lákadlem jsou pláže, především Palm Beach a Eagle beach, které byly vyhlášeny mezi 5 nejlepšími plážemi za rok 2017. Zde jsme ubytování v hotelu v blízkosti pláže. Z přírody stojí za zmínku NP Arikok, který pokrývá 20 % ostrova s nejvyšší horou ostrova Mount Jamanota.

Poznámka: Pro cestování na Arubu je nutný negativní výsledek testu na Covid-19. Při návratu do ČR je nutné podstoupit test na Covid-19 po příletu. Test při návratu hradí CK.

Program zájezdu

1. den: odlet z Prahy na Arubu, přílet na ostrov ARUBA, přesun na hotel, ubytování, večeře, nocleh.
2. den: snídaně, celodenní volno u moře s koupáním a lenošením, možnost fakultativně vodní sporty, večeře, nocleh.
3. den: snídaně, odjezd na celodenní prohlídku NÁRODNÍHO PARKU ARIKOK. Džípy dojedeme na nejzajímavější místa NP, kde se nacházejí jeskyně s malbami původních obyvatel, či asi nejnavštěvovanější místo ostrova tzv. PŘÍRODNÍ MOST, který byl vytvořen vlnami okolního moře. V parku se vykoupeme v přírodním jezírku na pobřeží, nahlédneme do barbarských ruin BUSHIRIBANA GOLD MILL RUINS či prohlédneme kapličku ALTO VISTA CHAPEL. Zpět na hotel, večeře a nocleh.
4. den: snídaně, dopoledne pobyt na 3 nejlepší pláži na světě za rok 2017, kterou je EAGLE BEACH., odpoledne odjezd na prohlídku hlavního města ORANJESTAD, které bylo postaveno na konci 18 století, kde se setkáte jak s historií v podobě návštěvy nejstarší budovy – pevnost ZOUTMAN či TOWER VILLEM III, tak i se spoustou restaurací a kaváren. Přejezd na ubytování.
5. den: po snídani odjezd na nejsevernější vyhlídku ostrova Aruba – CALIFORNIA LIGHTHOUSE, odkud je nejhezčí výhled na moře i pevninu, odjezd na ubytování, odpoledne procházka v okolí hotelu s možností ochutnat nejstarší značku destilátů na světě-místní alkoholický nápoj Curacao, který vznikl na sousedním ostrově stejného názvu. Večeře a nocleh.
6. den: po snídani fakultativně pojedeme na SEA TREK, což je nádherný podvodní zážitek. Tento jedinečný zážitek pod vodou vám umožní projít se po mořském dně, nosit speciálně navržené potápěčské přilby a nabídnout detailní pohled na mořský život Aruby. Dokonce i neplavci a ti, kteří nešnorchlují, mohou krmit hromadu barevných tropických ryb, prohlížet si potopený džíp, autobus a pózovat pro fotografii, zatímco sedí v podvodní kavárně Sea Trek. Zpět na hotel, večeře a nocleh.
7. den: snídaně, půldenní fakultativní program – lodní výlet se šnorchlováním – ANTILLA SHIPWRECK - jeden z největších vraků lodí v Karibiku. Korály a trubkové houby kolonizovaly vrak, který přitahuje mořské želvy a mnoho druhů ryb. Další zastávkou bude ARASHI REEF - jedno z nejlepších míst pro šnorchlování, s proudy měkké vody a rozmanitým mořským životem. Poslední zastávkou je BOCA CATALINA- díky křišťálově čisté a klidné vodě je toto místo nejlepší pro šnorchlování a relaxaci. Je to skrytá zátoka nacházející se v oblasti pláže MALMOK. Zpět na ubytování, nocleh.
8. den: snídaně, transfer na letiště a odlet do ČR.
9. den: přílet do ČR.