Neum - Grand Hotel Neum

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Neum - Grand Hotel Neum

Grand Hotel Neum je nově zrekonstruovaný největší hotel na Neumské riviéře. Svým klientům nabízí možnost dovolené po celý rok. K dispozici jsou jednolůžkové, dvoulůžové a třílůžkové pokoje s pohledem na moře, do parku s balkonem i bez balkonu. Všechny pokoje jsou moderně zařízené, mají klimatizaci, LCD SAT TV, fén, koupelnu a WC, WiFi, sejf, minibar a telefon. Pokoje směrem na moře (dvoulůžkové a třílůžkové mají možnost 1 přistýlky). Možnost rodinných pokojů (2 pokoje propojené pokoje). Hotel má k dispozici i pokoje pro osoby tělesně postižené. K pláži se dostanete výtahem nebo pěšky.
V hotelu je nově Wellness centrum a spa na ploše 2000 m2. K dispozici je solná komora, finská sauna, masáže, parní koupele, fitness. Dále má hotel částečně krytý bazén a dětský bazén.
Stravování : formou polopenze - snídaně i večeře formou bufetu. Možnost dokoupení obědů - 430 Kč/osoba/den. Nově možnost All inclusive.
Pláž : přírodní oblázková, vhodná pro děti i neplavce, na pláži jsou sprchy, převlékací kabiny, WC, možnost půjčení slunečníků, lehátek, šlapadel atd. k moři se pohodlně dostanete výtahem z recepce.
Domácí mazlíčci nejsou v hotelu povoleni.
garážové stání za poplatek 5,-Eur/den - platba ne recepci
Check in od 14.00, check out do 11.00

Poloha: Do 50 m od pláže nebo pláže

Vybavení: recepce, dětský klub, směnárna, kadeřnictví, prodejna suvenýrů, restaurace, bar, bazén, bazén pro děti, kavárna, kosmetika, krytý bazén, terasa, vlastní kino, výtah, wellness, rodinné pokoje, pokoje pro osoby tělesně postižené.

Sport a zábava: potápění, šnorchlování, stolní tenis, šlapadla, vodní sporty.