Adventní Londýn + VÁNOCE S HARRYM POTTEREM (letecky z Ostravy)

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Adventní Londýn + VÁNOCE S HARRYM POTTEREM (letecky z Ostravy)

Advent s Harrym Potterem? Jedině v Londýně – s naším fundovaným průvodcem. Navštívíte kouzelný londýnský adventní trh Winter Wonderland, projedete se londýnským doubledeckerem, a uvidíte nejznámější místa, kde se natáčel dnes již kultovní Harry Potter. Na vlastní kůži si vyzkoušíte procházku po Bradavicích a nasajete kouzelnou vánoční atmosféru nejen ve studiích Warner Bros. Objevte filmový svět Harryho Pottera a zažijte adventní Londýn!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Vstupné: Tyto vstupenky do vybraných památek a případné fakultativní výlety si můžete před zájezdem u nás přiobjednat. S možností prohlídky je počítáno v programu zájezdu. Klienti, kteří se prohlídky nezúčastní, mohou tento čas využít např. vlastním volným programem:

London Eye

Dospělý 1 010 Kč
Dítě 830 Kč

Museum Madame Tussaud's

Dospělý 1 160 Kč
Dítě 960 Kč

Studia Warner Bros.

Dospělý 1 670 Kč
Dítě 1 360 Kč

Cestovní pojištění: EASY (35 Kč / den / osoba)
UNIVERSAL + STORNO (90 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Stravování: snídaně

snídaně v hotelu formou bufetu
během dne při prohlídce Londýna bude možné zakoupit jídlo na některé z přestávek v místech s možností občerstvení
poblíž hotelu je možnost navštívit některou z restaurací nebo občerstvení

Ubytování: hotel ***

hotel 3* se snadným přístupem do centra Londýna
na pokojích je k dispozici varná konvice + čaj a káva zdarma (dle typu hotelu)
na pokojích jsou k dispozici ručníky, mýdlo, vysoušeč vlasů (dle typu hotelu)

Program zájezdu

1. den: Odlet z Ostravy  bude v odpoledních hodinách, po příletu do Londýna se přesuneme zajištěným autobusem do hotelu, kde se ubytujeme. 
2. den: Dnešní den strávíme v centru Londýna - uvidíme Big Ben, Westminster Abbey i Buckingham Palace. Dostaneme se i na Trafalgar Square a do Čínské čtvrti. Ráno se po snídani přesuneme příměstským vlakem nebo metrem do centra Londýna. Prohlídku začneme v části Westminster: uvidíme Lambeth Bridge, na kterém se  proháněl Harry v doubledeckeru , a hlavní atraktivity – Houses of Parliament, Big Ben, Westminster Abbey a Buckingham Palace. Na třídě Whitehall zhlédneme sídlo britského premiéra Downing Street, Horse Guards a Scotland Yard (ve filmu Ministerstvo kouzel) , Trafalgar Square. Poté pěšky půjdeme po Leicester Square (kino Odeon, kde byly uváděny premiéry jednotlivých dílů), Picadilly Circus, Shaftesbury Avenue a zamíříme do Čínské čtvrti. Zájemci mohou navštívit   Muzeum Madame Tussaud's  –  možnost zajištění vstupenek předem.  Ve večerních hodinách se společně nebo individuálně vrátíme na hotel. 
3. den: Dopoledne bude ve znamení Harryho Pottera - zamíříme do studií Warner Bros. , poté se přesuneme ke katedrále sv. Pavla. Projdeme se i k Děravému kotli. Ráno přejedeme do studia Warner Bros., ve kterém vznikl Harry Potter. Ve studiích na nás bude čekat nádherná vánoční výzdoba a navíc si můžeme vyzkoušet různé druhy sněhu , které byly použity při natáčení, doslova na vlastní kůži. Uvidíme zde pak i celé  zázemí natáčení, modely a nadpřirozené bytosti, které se ve filmech objevily .  Následně přejedem ke katedrále svatého Pavla, která bude nádherně nasvícená a kde uvidíme i Millenium Bridge  (zničili jej Smrtijedi). Projdeme se také k Děravému kotlíku. V podvečerních hodinách se společně nebo individuálně vrátíme na hotel. 
4. den: Další den a další londýnské památky - uvidíme Tower of London, Tower Bridge i London Eye. Možnost navštívit adventní trh Winter Wonderland ! Po snídani přejedeme do centra Londýna.  Navštívíme vyhlídkové kolo  London Eye, ze kterého si zájemci mohou vychutnat jedinečný pohled na celý Londýn (objednávku vstupenek zajistíme předem). V průběhu dne se také projedeme dvoupatrovým londýnským autobusem doubledecker a poplujeme lodí po řece Temži. Poté se přesuneme k Tower of London a Tower Bridge.  Následně budeme mít možnost nakoupit si na proslulé nákupní ulici  Oxford Street , která bude nádherně vánočně vyzdobená. Na Oxford Street se nachází velká obchodní centra, slavný  Primark , ale i mnoho malých obchůdků. Komu nebude nákupní ulice po chuti, může navštívit největší adventní trh s názvem  Winter Wonderland , na kterém se nachází pouťové atrakce, stánky se svařeným vínem a domácími výrobky či ledový bar. Po zapůjčení bruslí je možno bruslit na největším kluzišti ve Velké Británii. V podvečerních hodinách se společně nebo individuálně vrátíme na hotel. 
5. den: V dopoledních nebo odpoledních hodinách se objednaným transferem přesuneme z hotelu na letiště.  Přílet do Ostravy  bude v odpoledních či večerních hodinách dle časů leteckých společností.