Londýn a Harry Potter

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Londýn a Harry Potter


Doprava: autokarem

nástupní a svozová místa v ČR zdarma Praha, Plzeň, Brno

Ubytování: hotel

Ubytování je zajištěno v hotelech ve dvoulůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Možno zajistit ubytování 3.osoby na přistýlce.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy a Plzně v ranních hodinách. Přejezd do Francie na ubytování.
2. den: Ráno se Eurotunelem nebo trajektem dostanete do Velké Británie. Návštěva Warner Bros Studio v Leavesdeanu, jedinečná příležitost si prozkoumat kouzlo filmů o Harry Potterovi, místa kde se natáčela nejúspěšnější filmová série všech dob. Budete mít zde čest poznat zákulisí z filmů, prohlídku nádherných kostýmů, nejrůznějších rekvizit, a animace. Dozvíte se zde, jak se v jednotlivých filmech dělaly speciální efekty a záběry. Projít se můžete po hlavní bradavické hale, Brumbálově pracovně nebo Příčné ulici. Navštívit můžete Chroptící chýši nebo Ollivanderův obchod s kouzelnickými hůlkami. Odpoledne v Londýně. Možná návštěva muzeí podle zájmu – děti jistě rády navštíví muzeum voskových figurín Madame Tussaud’s případně Britské národní muzeum. Ubytování.
3. den: Snídaně. Celodenní prohlídka Londýna. Královská čtvrť Westminster – Westminster Abbey, Houses of Parliament s věží Big Ben. Slavnostní ceremonie střídání královských gard na Whitehall či u Buckinghamského paláce. Trafalgar Square a náměstí Picadilli Circus. Odpoledne individuální volno, možná návštěva muzeí a atrakcí podle zájmu – Londýnsko oko, akvárium a další. Možnost fakultativní večeře. Odjezd do ČR ve večerních hodinách, noční Eurotunel nebo trajekt do Francie.
4. den: Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.