Londýn, Brighton, Leeds, Seven Sisters - Londýn s návštěvou Leeds Castle, útesů Seven Sisters a Brightonu

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Londýn, Brighton, Leeds, Seven Sisters - Londýn s návštěvou Leeds Castle, útesů Seven Sisters a Brightonu

Londýn s návštěvou Leeds Castle, útesů Seven Sisters a Brightonu

Navštivte to nejlepší z Londýna - středověkou pevnost Tower s korunovačními klenoty, náměstí Piccadilly Circus nebo Hyde Park. V Kentu absolvujete prohlídku středověkého vodního hradu a spatříte bělostné útesy Seven Sisters.

Cena obsahuje

  • doprava autobusem
  • 2x ubytování v hotelu*** s vlastní koupelnou
  • 2x kontinentální snídaně
  • trajekt (Calais - Dover a zpět)
  • služby průvodce
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • pobytová taxa včetně parkování 5 £ /os./noc
  • vstupy v rámci programu


Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR: Odjezd z ČR v dopoledních hodinách.
2. den: Calais, Londýn: Přijedete do přístavu Calais. Čeká vás plavba trajektem přes kanál La Manche, a poté přejedete do Londýna. V hlavním městě zamíříte do části Westminster, kde budete mít příležitost svézt se na kole London Eye . Navštívite pevnost Tower , která je místem, kde jsou uložené královské korunovační klenoty . V Toweru se setkáte s tzv. “Beefeatry”, strážci pevnosti. Doporučujeme navštívit i muzeum zbraní. Blízko pevnosti Tower stojí jeden ze symbolů Londýna, kterým je Tower Bridge . Na Temži, nedaleko Toweru, je zakotvený i známý křižník HMS Belfast . Budete pokračovat v pěší prohlídce k Southwarské katedrále . Po cestě minete divadlo Globe , kde mimo jiné působil i Shakespeare. Dojdete ke Katedrále sv. Pavla , která je druhou největší na světě. Po svých se projedete až ke Covent Garden a výlet zakončíte na Trafalgar Square . Projedete se lodí po Temži z části Westminster až ke Greenwich , kde se nachází observatoř, kterou prochází slavný nultý poledník. Uvidíte také loď Cutty Sark nebo se vydáte do Námořního muzea. Ve večerních hodinách odjezd na hotel.
3. den: Kent, Seven Sisters, hrad Leeds, Brighton: Vydáte se do anglického Kentu na hrad Leeds , kde absolvujete prohlídku tohoto středověkého vodního hradu. Následně proběhne krátká zastávka u bělostných útesů Seven Sisters , odkud budete pokračovat do města Brighton , oblíbeného pobřežního letoviska, kde vás čeká krátká prohlídka s průvodcem. Individuální volno využijete k návštěvě muzea hraček a modelů, akvárií Sea Life, případně k posezení v některém z typických britských pubů. Večer odjezd na hotel.
4. den: Londýn: Pokračujete v prohlídce Londýna. Spatříte budovu parlamentu Westminsterský palác se slavným zvonem Big Ben . Pěšky se projdete po Westminster Abbey i Downing Street , kde má rezidenci ministerský předseda. Projdete si St. James Park a uvidíte královský Buckinghamský palác . Pokračovat budete na Leicester square , k Piccadilly Circus a k Hyde Parku , kde budete mít volno. Zamířit můžete za nákupy na Oxford Street nebo navštívit muzeum voskových figurín Madame Tussauds. Ve večerních hodinách zamíříte zpátky do ČR.
5. den: Návrat do ČR: Návrat do ČR.