Na skok do Londýna ! Bohatý vyzkoušený program. Jen za 5.990,- Kč !

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Na skok do Londýna ! Bohatý vyzkoušený program. Jen za 5.990,- Kč !

Odjezdy z celé ČR bez příplatku ! Zájezd cestovní kanceláře s certifikátem dlouhodobě nadstandardní kvality služeb ! Zájezd do Velké Británie s bohatým programem v Londýně. V ceně již i všechny poplatky (trajekty, vjezdy do měst, místní taxy). U nás již na tyto poplatky nic nedoplácíte !

Stravování: snídaně

1 x snídaně v ceně (káva, čaj, pečivo, máslo, jam)
1 x večeře (2-3 chody dle hotelu) možná za příplatek 350,- Kč

Doprava: autokarem

Luxusní bus (wc, klima, video-dvd), odjezdy z celé ČR (celkem 42 nástupních míst) bez příplatku !!!

Ubytování: hotel **+

Hotel 2 až 3 * v oblasti Londýna. 2-lůžkové pokoje dle výběru se snídaní s vlastním příslušenstvím, 1-lůžkové pokoje za příplatek 990,- Kč..

Program zájezdu

1. den: 1. den: V 10 hodin odjezd z Nového Boru, v 10.45 hodin z Liberce, v 11.30 hodin z Mladé Boleslavi, ve 12.45 hodin z Prahy u hlavního nádraží, z Plzně od výstaviště ve 14.15 hodin, v 6.45 z Ostravy, v 8.15 z Olomouce, v 9.45 z Brna, v 11.00. z Jihlavy-Pávova, z Hradce Králové v 10.45. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem a Belgií do Francie a dále Eurotunelem nebo trajektem do Anglie.
2. den: 2. den: Ráno příjezd do Londýna, celodenní prohlídka Londýna s průvodcem /Big Ben, Westminster, Westminster Abbey, Buckinghamský palác, Picadilly, Picadilly Circus, Národní galerie, Trafalgar Square, Downing Street, Horse Guards /White Hall. Večer ubytování a možnost večeře v hotelu. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Londýně !
3. den: 3. den: Po snídani celodenní prohlídka Londýna s možností individuální návštěvy panoptika Madame Tussaud: Hyde Park, Baker Street, Oxford Street, Katedrála Sv. Pavla, Tower, Tower Bridge, Greenwich, volno, nákupy. Večer odjezd z Londýna, Eurotunel nebo trajekt a dále tranzit Francií, Belgií a Německem do ČR. (Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Londýně !
4. den: 4. den: Pokračování tranzitu, v odpoledních až večerních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR. Příjezd do Prahy cca do 15 hodin a do ostatních nástupních míst v ČR dle časového dopočtu.