Perly starobylé Anglie

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Perly starobylé Anglie

Program zájezdu vyzobává z široké nabídky turistických zajímavostí, kterými je Anglie přeplněná, opravdu to podstatné, tradiční, zajímavé a krásné. Co město, to významný pojem na mapě poznání návštěvníků této unikátní historické země.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR ráno. Nocleh ve Francii.
2. den: Ranní trajekt nebo Eurotunel do Anglie . První zastávka bude u doverských křídových útesů v uměle vytvořeném parku SamphireHoe, s neuvěřitelnými výhledy na vysoce se tyčící útesy nad vámi. Zastávka v opevněném středověkém městě CANTERBURY s nádhernou katedrálou. Pak bude následovat překrásný vodní hrad LEEDS s rozsáhlými květinovými zahradami a bludištěm.
3. den: Univerzitní město OXFORD s řadou historických univerzitních budov a kolejí. Poté procházka s kapkou mystiky – megalitický kruh v AVEBURY . Návštěva historického města BATH, jednoho z nejkrásnějších měst ve Velké Británii díky jednotnému architektonickému stylu.
4. den: Prohlídka rodiště W. Shakespeare – městečka STRATFORD-UPON-AVON s typickými hrázděnými domky z 16. a 17. století. Impozantní hrad WARWICK, který patří mezi nejzachovalejší v Anglii , s expozicí muzea madame Tussaud´s. Návštěva CAMBRIDGE - město s druhou nejstarší anglickou univerzitou.
5. den: Celodenní LONDÝN na ochutnávku. Královská čtvrť Westminster – Westminster Abbey, Houses of Parliament s věží Big Ben. Trafalgar Square a náměstí Piccadilly Circus. Odpoledne individuální volno, možná návštěva muzeí podle zájmu, londýnská čtvrt Soho s možností večeře v čínské čtvrti. Večerní odjezd.
6. den: Návrat odpoledne.